facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Βρετανία - Κορωνοϊός: 20.000 νέα κρούσματα και υπερδιπλάσιοι θάνατοι σε σχέση με χθες

Η Βρετανία κατέγραψε σήμερα 20.018 νέα κρούσματα της COVID-19 και 397 νέους θανάτους ασθενών που επήλθαν μέσα σε 28 ημέρες από τη διάγνωσή τους με τον ιό SARS-CoV-2, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση.

Ο ημερήσιος αριθμός κρουσμάτων είναι υψηλότερος σε σχέση με τα 18.950 κρούσματα που καταγράφηκαν χθες, όταν και 136 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας του νέου κορωνοϊού.

Το Ηνωμένο Βασίλειο θα βρίσκεται σε καθεστώς lockdown μεχρι -τουλάχιστον- τις 2 Δεκεμβρίου εξαιτίας της έξαρσης των κρουσμάτων. Η κυβέρνηση Τζόνσον διατεινόταν μέχρι πρόσφατα ότι προσπαθούσε να το αποφύγει πάση θυσία, εν τέλει όμως αποφάσισε την νέα καραντίνα εν μέσω σφοδρής κριτικής από τους αντιπάλους της.

Η Βρετανία έχει το μεγαλύτερο αριθμό θανάτων από COVID-19 που έχει δηλωθεί επίσημα στην Ευρώπη και βρίσκεται αντιμέτωπη με περισσότερα από 20.000 νέα περιστατικά μόλυνσης ημερησίως.

Οι επιστήμονες έχουνε προειδοποιήσει ότι το χειρότερο σενάριο, που προβλέπει 80.000 νεκρούς, είναι δυνατό να ξεπεραστεί στη διάρκεια του χειμώνα.

 ΑΜΠΕ/naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news