facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα με αίτημα την προστασία της δημόσιας υγείας και τη διατήρηση των εργασιακών δικαιωμάτων

Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα πραγματοποιούν εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, ανεργοι, μαθητές και φοιτητές, μέσω του οποίου ζητούν μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας και των δικαιωμάτων του λαού.

Το συλλαλητήριο στο οποίο συμμετέχουν δυνάμεις του ΠΑΜΕ διοργανώνουν ομοσπονδίες, εργατικά κέντρα, συνδικάτα και φορείς, ενώ στο πρόγραμμα υπήρχαν προγραμματισμένες και ομιλίες.

Με συνθήματα όπως «ασφάλεια - υγεία - σύνταξη - δουλειά» και «συμβάσεις κλαδικές - αυξήσεις των μισθών» απαιτούν να μη μείνει κανείς χωρίς αξιοπρεπές εισόδημα, καμία μείωση μισθού, καθώς και ουσιαστική προστασία των ανέργων και επίδομα ανεργίας χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Παράλληλα, απαιτούν να ληφθούν τώρα ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας και της ασφάλειας μαθητών και εκπαιδευτικών, ώστε να είναι ομαλή και με ασφάλεια η λειτουργία των σχολείων, αλλά και να ληφθούν μέτρα προστασίας στους χώρους εργασίας.

Το «παρών» στο συλλαλητήριο έδωσε και ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος πραγματοποίησε και δηλώσεις. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στις εξελίξεις γύρω από τα ελληνοτουρκικά και τις διαρκείς προκλήσεις της Άγκυρας.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του newsbeast.gr:

 

  

  

  

  

 

  

  

  

  

  

 

 newsbeast

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news