facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Η Μέρκελ ¨φρενάρει¨ τις κυρώσεις κατά της Τουρκίας….

Η Κύπρος μην μπορώντας να χωνέψει τις έρευνες για φυσικούς πόρους που κάνει η Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο επιδιώκει την εφαρμογή κυρώσεων προς την χώρα μας από την ΕΕ. αλλά σύμφωνα με ειδήσεις που εμφανίστηκαν στον κυπριακό τύπο τις κυρώσεις αυτές τις εμποδίζει η Μέρκελ.

Η εφημερίδα Φιλελεύθερος που είναι γνωστή φιλοκυβερνητική εφημερίδα, υποστήριξε πως η ηγεσία της Κύπρου που ζήτα κυρώσεις κατά της Τουρκίας δέχεται πιέσεις από την ΕΕ, του τύπου “αντί κυρώσεις διάλογος”. Η εφημερίδα αναφέρει πως η Γερμανία που έχει την περιοδική προεδρία της ΕΕ και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχουν εστιάσει στην έναρξη διερευνητικών συνομιλιών μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας.
Αναφέρουν επίσης πως η κυπριακή ηγεσία επιμένει στις κυρώσεις κατά της Τουρκίας, αλλά αυτό το φρενάρει η Άγκελα Μέρκελ .
Στην είδηση αναφέρεται πως το μήνυμα που δόθηκε προς την κυπριακή ηγεσία από την ΕΕ, είναι πως “οι κυρώσεις μπορούν να περιμένουν προτεραιότητα μάστορα είναι η έναρξη του ελληνοτουρκικού διαλόγου”.

Σχ. : Η κατάσταση είναι όπως ακριβώς τα έχει περιγράψει ο καθηγητής Τσαμάν. Η Γερμανία φέρεται στον Ερντογάν όπως είχε  φερθεί ο Τσάμπερλεν στο Χίτλερ. Νομίζουν δηλαδή πως με μικρές υποχωρήσεις θα “εξημερώσουν το τέρας”… Και την ίδια στιγμή πετυχαίνουν το αντίθετο από αυτό που θα ήθελαν…

Η Κύπρος να μπλοκάρει λοιπόν τις κυρώσεις κατά της Λευκορωσίας. Αφού αυτοί στην ΕΕ δεν νοιάζονται για την ίδια την κυριαρχία του κράτους μέλους της, γιατί να συνταχθεί  η Κύπρος με την προπαγάνδα που θέλει το διεθνές σύστημα κατά της Λευκορωσίας ;  

ΟΧΙ ρε !

Στον δρόμο του ΤΑΣΣΟΥ !

 tourkikanea

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news