facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 19 Μαΐου 2020

«Καρφιά» Παπαγγελόπουλου κατά του Νίκου Παππά – Τι είπε για το ραντεβού με τον επιχειρηματία Σ. Μιωνή

Την παρουσία του στο περίφημο ραντεβού με τον επιχειρηματία Σαμπύ Μιωνή επιβεβαίωσε μιλώντας στη Βουλή ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο οποίος παράλληλα άφησε «καρφιά» για τον ρόλο του Νίκου Παππά.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος παραδέχθηκε ότι έθεσε ζήτημα καταβολής χρημάτων ως δικαστικά έξοδα προκειμένου να κλείσουν οι δικαστικές εκκρεμότητες του εκδότη της εφημερίδας «Δημοκρατίας», Γιάννη Φιλιππάκη. Σύμφωνα με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, ο ίδιος συνάντησε τον Σαμπύ Μιωνή για μια και μοναδική φορά στο γραφείο του Νίκου Παππά. Υποστήριξε πως η συνάντηση, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία και επίμονα αιτήματα του ίδιου του κ. Μιωνή, παρ’ ότι ο ίδιος είχε αρχικά αρνηθεί να την δεχτεί.

«Στην αρχή αρνήθηκα να συναντηθώ μαζί του γιατί είχα επηρεαστεί αρνητικά από τα δημοσιεύματα που τον αφορούσαν. Στις 10 Μαρτίου του 2016 τελικά δέχτηκα να συναντηθούμε επειδή ο κ. Παππάς επικαλέστηκε λόγους εθνικού συμφέροντος και την γεωστρατηγική συνεργασία Ελλάδος Ισραήλ. Η συνάντηση κράτησε μόνο μισή ώρα και όταν έφτασα στο γραφείο του κ. Πάππα, ο κ. Μιωνή ήταν εκεί δεν ξέρω πόση ώρα ήταν και τι είχαν συζητήσει», είπε αρχικά.

Όπως υποστήριξε, επιχειρηματίας είχε ζητήσει να παρέμβει η κυβέρνηση σε δικαστικές αποφάσεις, καθώς θεωρούσε ότι οι Έλληνες δικαστές και εισαγγελείς είναι σφόδρα αντισημίτες. «Ο κ. Παππάς προσπάθησε να τον ηρεμήσει αλλά μάταια, ενώ εγώ ελάχιστα συμμετείχα στην συζήτηση. Η έξαλλη συμπεριφορά του και οι ακατανόητοι και παράλογοι ισχυρισμοί του με είχαν οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι κάτι δεν πάει καλά στην ιστορία αυτή. Επικαλέστηκα φόρτο εργασίας και επιχείρησα 2- 3 φορές να αποχωρήσω από το γραφείο του κ. Παπά αλλά ο τελευταίος με απέτρεπε με κρυφά νοήματα και μου ψιθύρισε το όνομα Νετανιάχου».

«Εγώ και ο Νίκος Παπάς δεν υιοθέτησαμε τις θεωρίες συνωμοσίας ότι ο κ. Μιωνής καταδιώκεται από ναζιστές και αντισημίτες, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να αποχωρήσει σε πιο έξαλλη κατάσταση και οργισμένος μας απείλησε “δεν ξέρετε τι Εβραίος είμαι εγώ με λάθος Εβραίο τα βάλατε θα δείτε τι θα πάθετε»», ανέφερε.

«Τον είχαμε διαβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει δυνατότητα παρέμβασης στην ελληνική δικαιοσύνη», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαγγελόπουλος.

Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, ο κ. Μιωνής τελικά επέστρεψε και παρέδωσε το σημείωμα με τους όρους συμφωνίας. “Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία Μιωνή για να ζητήσει πολιτική παρέμβαση στις υποθέσεις του”, ανέφερε ο κ. Παπαγγελόπουλος.

Αναφορικά με το ποσό των 350.000 ευρώ και τις καταγγελίες του κ. Μιωνή, ο κ. Παπαγγελόπουλος ανέφερε: «Ισχυρίζεται ότι τον εκβίαζα παρουσία του Παππά. Πόσο βλάκας θα ήμουνα να το κάνω παρουσία άλλου υπουργού; Δεν θα με έστελνε σπίτι μου ο Τσίπρας;»

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news