facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Επίθεση με πέτρες σε αστυνομικούς στην Αυλίζα Αχαρνών. Δε λειτουργούσαν οι ασύρματοι για να ζητήσουν ενισχύσεις!

Ανω-κάτω έγινε το απόγευμα της Κυριακής η συνοικία της Αυλίζας στις Αχαρνές, όταν τσιγγάνοι επιτέθηκαν με πέτρες και μπουκάλια εναντίον ανδρών του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία δέχθηκε κλήση για διατάραξη κοινής ησυχίας σε καταυλισμό της Αυλίζας. Μια ομάδα από τα ΤΑΕ μετέβη στο σημείο, όπου ξαφνικά δέχθηκε επίθεση με πέτρες και μπουκάλια και αναγκάστηκε να αμυνθεί με χρήση χημικών.

Στο σημείο έφτασαν για ενίσχυση και άνδρες της ΟΠΚΕ, ενώ κάποιοι από τους δράστες αναγνωρίστηκαν από τους αστυνομικούς. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ένας από αυτούς συνελήφθη, ύστερα από άγριο κυνηγητό μέσα στον καταυλισμό, από τη δύναμη της ΟΠΚΕ.

Ευτυχώς, τόσο κατά την επίθεση στους αστυνομικούς του ΤΑΕ, όσο και κατά την μετέπειτα επιχείρηση, δεν υπήρξε τραυματισμός, παρά μόνο φθορές στα υπηρεσιακά οχήματα.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι σύμφωνα με μαρτυρίες, οι αστυνομικοί που δέχθηκαν την επίθεση, ζητούσαν ενίσχυση, μέσω ασυρμάτου, από τα κεντρικά και οι ασύρματοι δε λειτουργούσαν!

Για καλή τους τύχη, ωστόσο, λειτούργησαν τα… κινητά και έτσι μπόρεσαν οι συνάδελφοί τους να προστρέξουν για βοήθεια και να αποφευχθούν τα χειρότερα.

doxthi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news