facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Ιταλία: Το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 195 θάνατοι - 1.200 νέα κρούσματα κορωνοϊού

Όπως ανακοίνωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, της γείτονα χώρας Ιταλίας, το τελευταίο 24ωρο, καταγράφηκαν ακόμη 195 θάνατοι που αποδίδονται σε επιπλοκές του νέου κορωνοϊού, έναντι 174 την προηγούμενη ημέρα.

​Πρόκειται για αριθμό σαφώς χαμηλότερο από τις 900 απώλειες που καταγράφονταν σε καθημερινή βάση στα τέλη Μαρτίου.

Ο συνολικός αριθμός των νεκρών στην Ιταλία από τότε που ξέσπασε η πανδημία ανέρχεται σε 29.079. Η Ιταλία είναι μετά τις ΗΠΑ η χώρα με τους περισσότερους θανάτους στον κόσμο.

Πάνω από 210.000 κρούσματα

Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων μειώθηκε σε 1.221 από 1.389 την Κυριακή. Συνολικά έχουν καταγραφεί 211.938 επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ιταλία. Πρόκειται για τον τρίτο υψηλότερο αριθμό παγκοσμίως, μετά τις ΗΠΑ και την Ισπανία.

Πάντως, σύμφωνα με την εθνική στατιστική υπηρεσία της Ιταλίας – η οποία επικαλείται στοιχεία για τους θανάτους από όλες τις αιτίες σε εθνικό επίπεδο – ο πραγματικός αριθμός θανάτων στην Ιταλία από κορωνοϊό είναι πολύ υψηλότερος από ό,τι έχει ανακοινωθεί από την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.

Λιγότεροι ασθενείς στην εντατική

Σε μονάδες εντατικής θεραπείας νοσηλεύονται 1.479 άτομα έναντι 1.501 την προηγούμενη ημέρα, με τους ασθενείς να μειώνονται διαρκώς. Από αυτούς που διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, 82.879 θεωρείται πως έχουν αναρρώσει πλήρως.

Σύμφωνα με τις ιταλικές αρχές, σε τεστ για τον κορωνοϊό έχουν υποβληθεί 1,48 εκατ. άτομα.

pronews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news