facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Εντείνει τους ελέγχους η Σουηδία

Πιο αυστηρή προσέγγιση για την επιβολή του μέτρου της κοινωνικής αποστασιοποίησης υιοθετεί η Σουηδία, καθώς ο καλός καιρός έβγαλε σε δρόμους, πάρκα, μπαρ και εστιατόρια ορδές κόσμου.

Η Σουηδία δεν έχει εφαρμόσει μέχρι τώρα τα αυστηρά μέτρα που έχουν εφαρμόσοι οι περισσότερες χώρες για την αντιμετώπιση της νόσου Covid-19, αλλά εναπόθεσε την ευθύνη του περιορισμού της στους ίδιους τους πολίτες, απαιτώντας από αυτούς να φέρονται υπεύθυνα.

Σήμερα, όμως, ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας απηύθυνε έκκληση στους Σουηδούς να μην εφησυχάζουν, καθώς, όπως είπε, σε κάποια μέρη και σε κάποιες καταστάσεις, δεν τηρούνται οι συστάσεις.

Η στρατηγική που ακολουθεί η χώρα για τον περιορισμό της διασποράς της πανδημίας έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον όλου του κόσμου, καθώς σχολεία, γυμναστήρια, μπαρ και καταστήματα έχουν μείνει ανοικτά. Την περασμένη εβδομάδα, μάλιστα, ο κορυφαίος επιδημιολόγος της χώρας υποστήριξε ότι η στρατηγική αυτή φαίνεται να αποδίδει.

Τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες, οι Αρχές στη Στοκχόλμη έλεγξαν 200 εστιατόρια, αλλά σταδιακά οι έλεγχοι επεκτείνονται και γίνονται όλο και πιο αυστηροί, με τη δήμαρχο της πόλης να προειδοποιεί ότι όποιο κατάστημα βρεθεί να παραβιάζει τις οδηγίες περί κοινωνικής απόστασης θα κλείνει.

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news