facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Αδιανόητη ερώτηση Τραμπ για κορωνοϊό: Μήπως μπορούμε να κάνουμε ενέσεις με απολυμαντικά;

Αδιανόητη ήταν η ερώτηση του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στην καθιερωμένη ενημέρωση των δημοσιογράφων για τον κορωνοϊό.

Ανάμεσα στις ανορθόδοξες προτάσεις του προέδρου ήταν η χρήση απολυμαντικών σε ασθενείς με σε ενέσιμη μορφή αλλά και «βομβαρδισμό» τους με υπεριώδεις ακτίνες.

Ο Ντόναλντ Τραμπ συγκεκριμένα αναρωτήθηκε, απευθυνόμενος στον William Bryan, τον προσωρινό υπεύθυνο εσωτερικής ασφάλειας των ΗΠΑ: «Αν «βομβαρδίζαμε» το σώμα με μια τρομακτική ποσότητα υπεριώδους ακτινοβολίας ή ενός δυνατού φωτός;».

Ο συγκεκριμένος αξιωματούχος ενημέρωσε τον Πρόεδρο και στην συνέχεια τους δημοσιογράφους ότι νέα τεστ δείχνουν ότι η αυξημένη ποσότητα ηλιακού φωτός, υπεριωδών ακτινών και υγρασίας αποδυναμώνουν τον κορωνοϊό σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο Τραμπ όμως είχε άλλη μια αδιανόητη ιδέα. «Και μετά υπάρχει και το απολυμαντικό. Που τον σκοτώνει σε ένα λεπτό (τον κορωνοϊό), σε ένα λεπτό! Μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό; Με ένεση, ή με έναν καθαρισμό. Όπως βλέπετε μπαίνει στους πνεύμονες και πολλαπλασιάζεται στους πνεύμονες. Οπότε θα ήταν ενδιαφέρον να το δοκιμάσουμε κι αυτό».

Ο αξιωματούχος που συνόδευε τον Τραμπ μίλησε στους δημοσιογράφους για έρευνες που γίνονται στα κρατικά εργαστήρια. Έδειξαν λοιπόν ότι η αυξανόμενες θερμοκρασίες έχουν σταδιακά οφέλη που μειώνουν στο μισό την ζωή του κορωνοϊού όταν εμφανίζεται.

Αλλά σημείωσε ότι ακόμα και αν ο ιός πεθάνει για παράδειγμα σε μια ηλιόλουστη παιδική χαρά το καλοκαίρι θα μείνει στις επιφάνειες που δεν τις βλέπει ο ήλιος ή δεν ζεσταίνονται αρκετά.

Πηγή: BBC/skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news