facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Μέσα ατομικής προστασίας σε κάθε κάτοικο του Δήμου Φυλής διανέμει ο Χρήστος Παππούς. Γιγάντια επιχείρηση από την Κοινωνική Υπηρεσία

Σε μια εξαιρετικά σημαντική πρωτοβουλία για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας αλλά και της υγείας του κάθε κάτοικου ξεχωριστά στον Δήμο Φυλής, προχώρησε ο δήμαρχος Χρήστος Παππούς, διανέμοντας σε όλα τα σπίτια της περιοχής, μάσκες, γάντια και αντισηπτικά υγρά. Με τον τρόπο αυτό, ο δήμαρχος Φυλής διασφαλίζει ότι κανείς κάτοικος του Δήμου δε θα μείνει χωρίς τα απαραίτητα μέσα προφύλαξης.

Η αρχή έγινε από τη δημοτική ενότητα Ζεφυρίου, όπου εργαζόμενοι του Δήμου διένειμαν πόρτα – πόρτα, τσάντες με όλα τα απαραίτητα για την ατομική προστασία των κατοίκων του. Σήμερα, η επιχείρηση συνεχίζεται στη δημοτική κοινότητα Φυλής, ενώ θα ακολουθήσει η διανομή σε κάθε σπίτι των Άνω Λιοσίων.

“Ο Δήμος Φυλής, με σύνεση, σχέδιο και στρατηγική, ανέλαβε από την πρώτη στιγμή πρωτοβουλίες, στον τομέα της πρόληψης και της αντιμετώπισης της εξάπλωσης του ιού, στο πλαίσιο πάντα των γενικών οδηγιών της κυβέρνησης και της επιστημονικής κοινότητας. Οι καθημερινές απολυμάνσεις σε σχολεία, αθλητικές εγκαταστάσεις, δημοτικά κτήρια, δημόσιους χώρους και γειτονιές σε όλες τις δημοτικές ενότητες, η αυξημένη φροντίδα για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και η βοήθεια κατ΄ οίκον σε συμπολίτες μας που δε μπορούν ή δεν επιτρέπεται να κινηθούν, η αναστολή πληρωμής οφειλών, η ψυχολογική υποστήριξη σε γονείς και μαθητές, η τηλεφωνική γραμμή συμβουλευτικής, είναι μερικές μόνο από τις δράσεις σε αυτήν την κατεύθυνση. Η τηλεφωνική γραμμή του Δήμου Φυλής 15691 είναι, καθημερινά, 24 ώρες στη διάθεση των πολιτών” τονίζει σε επιστολή του ο κ. Παππούς.

Και προσθέτει: “Πιστοί στην άποψη ότι ένας Δήμος που σέβεται τους πολίτες του δεν αρκείται σε ευχολόγια και παραινέσεις, προχωράμε, με πλήρη συναίσθηση των αναγκών, στο επόμενο βήμα. Προμηθευτήκαμε και διαθέτουμε σε κάθε οικογένεια του Δήμου υφασμάτινες επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες, γάντια και αντισηπτικά υγρά, ώστε όλοι οι δημότες να έχουν στη διάθεσή τους τα απαραίτητα όπλα προστασίας. Γιατί οι πράξεις είναι εκείνες που χαρακτηρίζουν το αποτέλεσμα και καθορίζουν τις σχέσεις της δημοτικής αρχής με τους δημότες“.

Παράλληλα, ζητά από τους πολίτες να μείνουν σπίτι και να ακολουθούν πιστά τις συμβουλές των ειδικών και τις αποφάσεις του κράτους, καθώς, όπως τονίζει, είναι ευθύνη και στάση ζωής.







doxthi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news