facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Κορωνοϊός: Στους 92 οι νεκροί στην Ελλάδα -Πέθαναν δυο άνδρες 47+72 ετών

Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών από τον κορωνοϊό στους 92, καθώς, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο κατέληξε ένας 47χρονος άνδρας με καταγωγή από το νησί της Άνδρου ενώ λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι κατέληξε και ένας 72χρονος άνδρας στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

O νεότερος άνδρας, 47 ετών, κατέληξε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» σήμερα το απόγευμα. Ο 47χρονος είχε εισαχθεί στη ΜΕΘ στις 8 Απριλίου με υποκείμενα νοσήματα (λέμφωμα, αυτόλογη μεταμόσχευση μυελού των οστών το 2019, πνευμονολογική εμβολή).

Νωρίτερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας είχε μιλήσει για 90 θανάτους στη χώρα μας. Οι 26 ήταν γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία τους ήταν τα 73 έτη και το 89% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Επιπλέον, ανακοινώθηκαν 56 νέα κρούσματα του κορωνοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2.0;, εκ των οποίων το 57% αφορά άνδρες

Σύμφωνα με την ενημέρωση, 77 άνθρωποι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι τα 67 έτη. Το 75% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. Τέλος, 15 ασθενείς έχουν βγει εκτός ΜΕΘ.

aftodioikisi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news