facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Φρίκη για ιερόδουλες στην Αθήνα: Τις χτυπούσαν, τις βίαζαν και τις λήστευαν – Δύο συλλήψεις

Μία τρομερή ιστορία φρίκης ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με τις Αρχές να περνούν χειροπέδες σε δυο επικίνδυνους και αδίστακτους κακοποιούς, που προκάλεσαν σοβαρές σωματικές βλάβες σε τρεις ιερόδουλες.

Πρόκειται για αλλοδαπούς που αντιστάθηκαν σθεναρά κατά τη σύλληψή τους την Τρίτη (04/02). Οι δυο τους δεν είναι… άγνωστοι στις Αρχές, αφού στο παρελθόν έχουν απασχολήσει επανειλημμένα για διάφορα αδικήματα.

Οι συγκεκριμένοι, με βάση τα όσα έγιναν γνωστά από πηγές της ΕΛΑΣ μέσα σε 15 ημέρες, έκλειναν ραντεβού σε ιερόδουλες σε εγκαταλελειμμένα γραφεία και πρώην επαγγελματικούς χώρους, αφού πρώτα τους παραβίαζαν. Στη συνέχεια τις έδερναν άγρια, τις βίαζαν επανειλημμένα και τις έκλεβαν, αφού έπαιρναν τα χρήματα και τις κάρτες τους. Οι δυο κακοποιοί εγκατέλειπαν τις γυναίκες δεμένες και αβοήθητες και ακολούθως ζητούσαν λύτρα από συγγενείς τους…

Χαρακτηριστικό της βαναυσότητας με την οποία χτυπούσαν οι δράστες τα θύματά τους, το γεγονός πως σε μια γυναίκα προκάλεσαν κάταγμα στο κεφάλι και ρήξη τυμπάνου, της έσπασαν το αριστερό χέρι και της "μαύρισαν" όλο το σώμα.

Η φρίκη των θυμάτων έγινε γνωστή με τη σύλληψη των δυο αλλοδαπών. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δυο δράστες που συνελήφθησαν εμπλέκονται σε τουλάχιστον τρεις υποθέσεις αρπαγής, ληστείας, βασανισμού και βιασμού αλλοδαπών γυναικών που εργάζονταν ως ιερόδουλες. Συνελήφθησαν την Τρίτη (04/02) από άνδρες της υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Οι επιθέσεις σε βάρος των ιερόδουλων γυναικών έγιναν τις τελευταίες 15 μέρες στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Οι δυο κακοποιοί είχαν σκορπίσει τον τρόμο στις πιάτσες της πρωτεύουσας.

Όπως έγινε γνωστό, οι δυο δράστες παραβίασαν άδεια γραφεία ή άλλους πρώην επαγγελματικούς χώρους και στη συνέχεια έκλειναν ραντεβού εκεί με τα θύματά τους προσποιούμενοι τους πελάτες. Όταν οι γυναίκες πήγαιναν στο ραντεβού, οι επικίνδυνοι κακοποιοί τις ακινητοποιούσαν και τις χτυπούσαν άγρια με λοστούς, μαχαίρια και κατσαβίδια, προκαλώντας τους σοβαρούς τραυματισμούς.

Στη συνέχεια με τα θύματα τους χτυπημένα ανελέητα, οι επικίνδυνοι κακοποιοί βίαζαν αλλεπάλληλα τις γυναίκες και τους έπαιρναν ό,τι χρήματα και προσωπικά αντικείμενα είχαν μαζί τους. Ανάμεσα στα αντικείμενα που τους έκλεβαν ήταν και κάρτες δωματίων από τα ξενοδοχεία όπου έμεναν οι γυναίκες. Με αυτές τις κάρτες έμπαιναν, μάλιστα, και στα δωμάτιά τους, και έτσι είχαν κλέψει χρήματα και κοσμήματα ή ό,τι άλλο έβρισκαν μέσα στους συγκεκριμένους χώρους.

Σημειώνεται ότι από το δωμάτιο μιας γυναίκας έκλεψαν και τις πιστωτικές της κάρτες, τις οποίες χρησιμοποίησαν για να «σηκώσουν» από ΑΤΜ το ποσό των 4.300 ευρώ. Και κατάφεραν να το κάνουν αφού έδειραν ανελέητα την κάτοχό τους για να τους αποκαλύψει τους κωδικούς.

Οι δυο κακοποιοί απειλούσαν και συγγενείς των θυμάτων. Επικοινωνούσαν μαζί τους και απαιτούσαν λεφτά για να τις αφήσουν ελεύθερες, και όταν το κατάφερναν αποσπάσουν 1.000 ευρώ. Στη συνέχεια άφηναν τα θύματά τους δεμένα και αβοήθητα.

Πώς έγινε η σύλληψή τους – Γνωστοί στις Αρχές

Η σύλληψη των δυο δραστών αποδείχθηκε επεισοδιακή, με τους δυο αλλοδαπούς να αντιστέκονται σθεναρά στους αστυνομικούς. Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τους δεν είναι… άγνωστοι στις Αρχές, αφού στο παρελθόν έχουν απασχολήσει επανειλημμένα για διάφορα αδικήματα. Ο ένας έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για διακεκριμένες κλοπές και εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για κλοπές, ενώ ο άλλος έχει συλληφθεί για διακίνηση μεταναστών και για ναρκωτικά και του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία – κακουργηματικού χαρακτήρα – για βιασμούς, αρπαγές, βαριές σωματικές βλάβες, ληστείες και αντίσταση. Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διακριβωθεί η ενδεχόμενη συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

kontranews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news