facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Συνελήφθησαν σε υπόγειο καμένου σπιτιού στο Μάτι οι δύο δραπέτες των φυλακών Κορυδαλλού

Σε συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας, με την συμμετοχή και ανδρών των ΕΚΑΜ, έπεσαν ξανά στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. οι δύο αλλοδαποί δραπέτες απο τις Φυλακές Κορυδαλλού.

Οι δύο άνδρες δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, καθώς αιφνιδιάστηκαν απο τους αστυνομικούς, οι οποίοι τους είχαν εντοπίσει να κρύβονται πίσω απο τα ρούχα και την οικοσκευή, στο υπόγειο ενός καμμένου σπιτιού, στο Μάτι Αττικής.

Οι δυο δραπέτες, αλβανικής καταγωγής, που είχαν μαζί τους ένα καλάσνικοφ και ένα πιστόλι, τα οποία δεν πρόλαβαν να χρησιμοποιήσουν, κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές και ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων.

Κατάφεραν να κόψουν τα κάγκελα του κελιού τους, να βγουν στον προαύλιο χώρο, να σκαρφαλώσουν τον τοίχο με ένα αυτοσχέδιο σχοινί που είχαν λουριά τσαντών, στην άκρη του οποίου είχαν έναν γάντζο και να το σκάσουν κάτω από τη μύτη των σωφρονιστικών υπαλλήλων και των εξωτερικών φρουρών.

Η απόδραση έγινε αντιληπτή το πρωί της Πρωτοχρονιάς, αν και και φέρεται να έγινε περίπου στις 20:30 το βράδυ της τελευταίας ημέρας του 2018!

ant1news

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news