facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Ο Π. Πολάκης υπέγραψε την απόλυση του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ


Υπεγράφη τη Τετάρτη 4 Μαΐου η υπουργική απόφαση με την οποία ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης αντικαθιστά τον πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ κ. Αθανάσιο Γιαννόπουλο.

Ο λόγος; Ο κ. Γιαννόπουλος δεν δέχθηκε να συμπράξει στις παράτυπες ενέργειες του αναπληρωτή υπουργού, ο οποίος - όπως και ο ίδιος έχει παραδεχθεί - παρενέβη στη διαδικασία διαγωνισμού για το διορισμό 500 γιατρών και νοσηλευτών στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Αυτό που φαίνεται ότι εξόργισε τον αναπληρωτή υπουργό είναι ότι ο κ. Γιαννόπουλος είχε εισηγηθεί στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ του Κέντρου την ματαίωση του συγκεκριμένου διαγωνισμού, καθώς και οι δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ, σύμφωνα με τις οποίες «παρανόμως ο κ. Πολάκης πήρε τους προσωπικούς φακέλους και έβγαλε τις δικές του λίστες επιτυχόντων».

Τη θέση του κ. Γιαννόπουλου παίρνει ο κ. Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ, αναπληρωτής καθηγητής Χειρουργικής, πρώην πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου στην Ελλάδα.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι ενώ ο αναπληρωτής υπουργός υπέγραφε αυτή την απόφαση, οι πρωτότυποι φάκελοι νοσηλευτών Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης βρίσκονταν παρανόμως στο γραφείο του.

tovima

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news