facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Αλεξιάδης: Τις επόμενες μέρες τα κριτήρια και το ύψος του επιδόματος θέρμανσης

Ανοίγει τις αμέσως επόμενες μέρες η εφαρμογή του συστήματος TAXIS, προκειμένου να ενημερωθούν πλήρως όλοι οι ενδιαφερόμενοι τόσο για τα κριτήρια όσο και το ύψος του επιδόματος θέρμανσης.

Αυτό δήλωσε, από το βήμα της Βουλής, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου.

Ειδικότερα για τα κριτήρια που θα ισχύσουν, ο ίδιος αποσαφήνισε ότι το ετήσιο συνολικό εισόδημα, δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τις 12.000 ευρώ ετησίως για τους άγαμους και τις 20.000 για τους έγγαμους, ενώ για κάθε παιδί θα προστίθεται το ποσό των 2.000 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της ακίνητης περιουσίας, αυτή δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τις 100.000 ευρώ για τους άγαμους και τις 200.000 ευρώ για τους έγγαμους.

Ακόμα, ο αναπλ. ΥΠΟΙΚ διαβεβαίωσε ότι για τις δηλώσεις που θα γίνουν έως τέλους του έτους, το επίδομα θα καταβληθεί έως τα τέλη του ερχόμενου Φεβρουαρίου ενώ εκείνες που θα κατατεθούν έως τέλη Μαΐου 2016, το επίδομα θα τους καταβληθεί μέχρι τα τέλη του ερχόμενου Ιουλίου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/real

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news