facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Ν. Κακλαμάνης: Διαφωνώ με κοινή κάθοδο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σε εκλογές

Κάθετα αντίθετος στο ενδεχόμενο εκλογών ή δημοψηφίσματος, καλώντας την κυβέρνηση να πει ποιο θα είναι το διακύβευμά τους, εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης.

«Κι επειδή βλέπω ότι η ΝΔ αντιδρά με μισόλογα, θα πω πως εάν θέλουν εκλογές, ας τις κάνουν. Κι όσοι αντέχουμε, θα είμαστε όρθιοι και απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ με σκληρούς ιδεολογικούς όρους. Μη νομίσουν ότι θα μας τρομάξουν» σημείωσε ο κ. Κακλαμάνης, μιλώντας το πρωί στα Παραπολιτκά fm.

Είπε πως η ΝΔ δεν καρπώνεται τη φθορά της κυβέρνησης και εξέφρασε τη διαφωνία του με το ενδεχόμενο συμπόρευσης φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων. «Ιδεολογικά δεν δέχομαι να συνταυτιστώ για ακόμη μια φορά με το ΠΑΣΟΚ» πρόσθεσε.

Κατήγγειλε δε ότι «η ομάδα του Πανεπιστημίου του Τέξας με τους Βαρουφάκη, Γκάλμπρειθ, Παναρίτη, ήρθε στην Ευρώπη μέσω της Ελλάδας για να εξυπηρετήσει την οικονομική πολιτική του State Department».

Τόνισε πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην υλοποιηθεί η δέσμευση του πρωθυπουργού προς τους περιφερειάρχες για τα ταμειακά διαθέσιμα και εξέφρασε τον προβληματισμό του που δέχθηκαν μια προφορική δέσμευση οι περιφερειάρχες.

Παράλληλα, «επιτέθηκε» στον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, χαρακτηρίζοντας τον απίθανο τύπο και τόνισε πως θα δώσει μάχη στη Βουλή εναντίον του ποδοσφαιροκτόνου νομοσχεδίου του.

ethnos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news