facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τις θερμές ευχές μας σε όλους και όλες. 

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση! 

Το άγιο Φως ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Έστειλε η κυβέρνηση το νέο πακέτο θέσεων στην τρόικα

Εστάλησαν τελικά οι προτάσεις - απαντήσεις από τα υπουργεία Οικονομικών και Απασχόλησης στην τρόικα σε εκκρεμμή ζητήματα, μετά την ανάλυση "σημείο προς σημείο" σε έναν κύκλο τηλεφωνικών επαφών Σαμαρά - Βενιζέλου χθες το βράδυ.

Επισημαίνεται ότι τα δύο θέματα που έχουν τεθεί είναι το ποσοστό της αύξησης του χαμηλού συντελεστή ΦΠΑ (6,5%) και η δέσμη προτάσεων για το ασφαλιστικό που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την κατάργηση των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων έως το 2019 και την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης στα 20 χρόνια.

Ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εκφράζουν αισιοδοξία ότι θα βρεθεί λύση, ότι δηλαδή υπάρχουν σημεία προσέγγισης με την τρόικα και ότι δεν θα ληφθούν μέτρα που επιβαρύνουν τους πολίτες.

Στο μεταξύ, μήνυμα στην τρόικα έστειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με άρθρο του στην εφημερίδα "Έθνος της Κυριακής", όπου χαρακτηρίζοντας την τελευταία διαπραγμάτευση ως σκληρή και εφ' όλης της ύλης, τονίζει ότι η Ελλάδα έκανε και θα συνεχίσει να κάνει αυτό που πρέπει και ως εκ τούτου δεν πρέπει να εγείρουν οι δανειστές παράλογες απαιτήσεις.

megatv

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news