facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τις θερμές ευχές μας σε όλους και όλες. 

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση! 

Το άγιο Φως ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Λοβέρδος: Να συνεχίσουν τις σπουδές τους Ρωμανός και Κωστάρης

Με δήλωση του στο Facebook και στην πρωινή εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος αναφέρεται στο δικαίωμα των απεργών πείνας να σπουδάσουν, τη στιγμή που η πολιτεία έχει καθυστερήσει τρομακτικά να αναλάβει πρωτοβουλίες για να επιλυθεί το ζήτημα με αίσιο τρόπο.

Το κράτος πρέπει να επιτρέψει στο Νίκο Ρωμανό να παρακολουθήσει τα μαθήματα, από τη στιγμή που του δόθηκε άδεια να δώσει εξετάσεις για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, υποστήριξε ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος.

Επίσης, κάλεσε τους συναρμόδιους υπουργούς να δώσουν λύση στο θέμα του Νίκου Ρωμανού, λέγοντας ότι το κράτος δεν πρέπει να αφήσει το Νίκο Ρωμανό να πεθάνει.

Ο υπουργός Παιδείας αναφέρθηκε και στον έγκλειστο για συμμετοχή στην 17 Νοέμβρη Ηρακλή Κωστάρη ο οποίος επίσης έχει υποβάλει αίτημα συμμετοχής στις εξετάσεις του ΤΕΙ στο οποίο πέτυχε την εισαγωγή του, λέγοντας ότι σαφώς και θα πρέπει να ικανοποιηθεί, αφού όπως υποστήριξε ο Ηρακλής Κωστάρης, ο οποίος παντρεύτηκε στις φυλακές και απέκτησε και δύο παιδιά κάνει μια προσπάθεια να γυρίσει σελίδα στη ζωή του.


Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news