facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Μοίρασαν σε παιδιά Δημοτικού σχολείου του Ηρακλείου σάπια φρούτα; (pics)

Οι εικόνες που δημοσιεύει σήμερα το CretePlus.gr είναι σημερινές και είναι από Δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου. Τα φρούτα που μοιράστηκαν εκεί - στα πλαίσια συγκεκριμένου προγράμματος - ήταν σάπια, σύμφωνα με καταγγελία δασκάλας!
Οι δάσκαλοι και οι 148 μικροί μαθητές που άνοιξαν σήμερα τα κουτιά με τα φρούτα που τους δόθηκαν δεν πίστευαν στα μάτια τους. Πολλά από τα φρούτα που δόθηκαν στους μαθητές - σύμφωνα με τη δασκάλα- ήταν σάπια, ενώ κάποια ήταν εκτός εποχής.

Οι δάσκαλοι, όπως ήταν λογικό διαμαρτυρήθηκαν έντονα εκφράζοντας τον προβληματισμό τους για το πως τελικά αντιλαμβάνεται κάποιος τη στήριξη του κράτους σε οικογένειες και ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

"Πρόκειται για μια ενέργεια απαράδεκτη. Δεν είναι δυνατόν να μοιράζονται - ούτε κατά λαθος - κουτιά με τρόφιμα ακατάλληλα για να καταναλωθούν. Όταν μιλάμε για μικρά παιδιά, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να αποφεύγονται τέτοια λάθη", αναφέρει δασκάλα του σχολείου, η οποία έστειλε και τις φωτογραφίες, μιλώντας αποκλειστικά στο CretePlus

Άμεση κινητοποίηση του μηχανισμού για την αλήθεια με τα φρούτα

Η καταγγελία που έγινε από δασκάλα στο CretePlus.gr, σήμανε συναγερμό στις αρμόδιες Αρχές, για την εξακρίβωση του περιστατικού, και την πλήρη αποκάλυψη του τι ακριβώς συνέβη.
Το δημοσίευμα και πολύ περισσότερο η καταγγελία της δασκάλας για τα φρούτα που δόθηκαν σε σχολείο του Ηρακλείου, έχει οδηγήσει στην κινητοποίηση του μηχανισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πιθανότερο είναι να πρόκειται για ένα τυχαιο και μεμονωμένο περιστατικό, για το οποίο εξάλλου δεν έχει ευθύνη η εταιρεία προμήθειας των φρούτων.

Μάλιστα σε τηλεφωνική επικοινωνία του CretePlus.gr με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, η ροή της διανομής συνεχίζεται κανονικά. "Τα φρούτα είναι άριστης ποιότητας και απόλυτα ελεγμένα. Κατά συνέπεια δεν τίθεται κανένα θέμα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος της εταιρείας.

creteplus

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news