facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Συνελήφθη ξανά ο Ανδρέας Κουρής

Στην ασφάλεια Αμαρουσίου, προσήχθη το μεσημέρι της Πέμπτης ο επιχειρηματίας στον χώρο των Media Ανδρέας Κουρής.
Στο Αυτόφωρο παραπέμφθηκε να δικαστεί ο επιχειρηματίας Ανδρέας Γ. Κουρής μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαρ. Λακαφώση, για μη καταβολή ασφαλιστικών και εργοδοτικών εισφορών του τηλεοπτικού σταθμού ALTER ύψους 1.145.212,49 ευρώ, αδίκημα σε βαθμό πλημμελήματος.
Ο Ανδρέας Κουρής ο οποίος θα παραμείνει την Πέμπτη κρατούμενος, θα δικαστεί την Παρασκευή, ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας.
Μαζί του θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου και ο κατά το νόμο υπεύθυνος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΑLTER Κώστας Γιαννίκος, ο οποίος είναι προφυλακισμένος για χρέη στο δημόσιο ύψους 2, 8 εκατομμυρίων ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου δύο μήνες το Αυτόφωρο είχε επιβάλλει ποινή φυλάκισης 4 ετών, με τριετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 11.000 ευρώ στον Ανδρέα Γ. Κουρή για μη καταβολή επίσης ασφαλιστικών εισφορών του τηλεοπτικού σταθμού ALTER, ύψους περίπου 9 εκατομμυρίων ευρώ που αφορούσε όμως άλλη πράξη επιβολής εισφοράς.
news247

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news