facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Νέο κόμμα «φωτογράφισε» ο Π. Ψωμιάδης!


1fb46  0dfd3b0a42f510b4ee3181daa6d98e94 M Νέο κόμμα «φωτογράφισε» ο Π. Ψωμιάδης!Νέο κόμμα στο ευρύτερο κεντροδεξιό χώρο σκιαγράφησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας δήλωσε ότι, αποχωρεί από το αξίωμά του και τυπικά, όντας απελευθερωμένος και σπάζοντας τις κομματικές αλυσίδες.

Μιλώντας σε συνεργάτες του και στελέχη της περιφέρειας με τους συνεργάστηκε σημείωσε χαρακτηριστικά: « Σπάω τις κομματικές αλυσίδες. Δεν είμαι έκπτωτος, είμαι νικητής στη συνείδηση του ελληνικού λαού. Δεν βιάζομαι στη ζωή μου, θα κάνω μια διακοπή λίγων μηνών και μετά θα ξεκινήσω και πάλι. Θα ήταν αδιανόητο να σταματήσω».

Αναφορικά με τη θητεία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση επισήμανε ότι, βρήκε απέναντί του τα κόμματα, το σύστημα και μέρος του δημοσιογραφικού κατεστημένου.

«Δεν με ενδιαφέρουν τα κόμματα. Ανήκω εκεί που ανήκω, στηρίζω εκεί που στηρίζω αλλά δεν πρόκειται να με φιμώσουν», είπε ο κ. Ψωμιάδης, δηλώνοντας πικραμένος και προδομένος.
Αφήνοντας αιχμές για τον πρωθυπουργό διερωτήθηκε τι άλλαξε την επόμενη μέρα, αφού ο Αντώνης Σαμαράς τον επέλεξε για τη θέση του επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα.



Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news