facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Εταιρεία security ανέλαβε τη νυχτερινή φύλαξη του Ζευγολατιού Κορινθίας

Εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας ξεκίνησε από το βράδυ της Δευτέρας τη νυχτερινή φύλαξη του Ζευγολατιού Κορινθίας. Οι περιπολίες σε πρώτη φάση αφορούν κυρίως 240 σπίτια, καταστήματα και επιχειρήσεις, που διέθεσαν χρήματα, για τη φύλαξη του χωριού.

Επιθυμία τόσο της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Ζευγολατιού «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», όσο και του δήμου Βέλου-Βόχας, είναι όπως αναφέρει ο δήμος είναι να ξεπεράσουν τον Ιανουάριο τις 250 οι κατοικίες που θα πληρώσουν για φύλαξη, ώστε να δοθεί η δυνατότητα να χρησιμοποιούνται από την εταιρεία security δύο οχήματα για καλύτερη φύλαξη της περιοχής.

Η πρωτοβουλία αυτή για την φύλαξη και τις περιπολίες στο Ζευγολατιό εκδηλώνεται από το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Κίνηση Ενεργών Πολιτών Ζευγολατιού ΚΟΙΝΩΝΙΑ» σε συνεργασία με το δήμο Βέλου-Βόχας και αναπτύσσεται υπό την αιγίδα της εθελοντικής ομάδας του δήμου Βέλου-Βόχας «ΑΡΩΓΗ'».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, φαίνεται πως η κίνηση αυτή βρίσκει μιμητές κι έχει ενεργοποιήσει κατοίκους και άλλων περιοχών της Κορινθίας.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news