facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΠΕΔΑ: Κλειστές όλες οι υπηρεσίες των δήμων την Παρασκευή

Με εξαίρεση τους παιδικούς σταθμούς, από τις 10 π.μ. μέχρι το τέλος του ωραρίου

Το κλείσιμο όλων των υπηρεσιών των δήμων την Παρασκευή, με εξαίρεση τους παιδικούς σταθμούς, από τις 10 π.μ. μέχρι το τέλος του ωραρίου, αποφάσισε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής στη γενική της συνέλευση.

Εν όψει και του συνεδρίου της ΚΕΔΕ στις 3 Δεκεμβρίου, η ΠΕΔΑ αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει στην Ένωση την υλοποίηση κινητοποιήσεων που θα περιλαμβάνουν κλιμακούμενο κλείσιμο δήμων και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας μαζί με τους εργαζόμενους.

«Δεν μπορούμε πια να περιοριστούμε σε συμβολικές κινήσεις, το Συνέδριο μας πρέπει να αποφασίσει για πολύμορφες κινητοποιήσεις μαζί με τους εργαζόμενους που θα φέρουν αποτελέσματα», επισημαίνει η ΠΕΔΑ. Παράλληλα απορρίπτει κάθε «συμμετοχή και συνευθύνη στα σχέδια για διαθεσιμότητα και απολύσεις εργαζομένων», ενώ ζητεί να γίνει προσφυγή στην ελληνική και ευρωπαϊκή δικαιοσύνη προκειμένου να ακυρωθούν οι «αντισυνταγματικές διατάξεις για την αυτοδιοίκηση του μνημονίου και των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου».

Την Παρασκευή η ΠΕΔΑ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης μαζί με την ΠΟΕ-ΟΤΑ στις 11 π.μ.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news