facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ-Ο Πακιστανός ανθέλληνας πράκτορας και βιαστής της Πάρου δεν είναι ανήλικος

Κορόιδεψαν την κοινή γνώμη και πρέπει να πληρώσουν όλοι οι υπεύθυνοι.

Νέα στοιχεία - φωτιά για το κτήνος της Πάρου που κατέστρεψε για πάντα τη ζωή της μικρής Μυρτούς.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ΔΕΝ είναι ανήλικος και άρα κακώς δικάστηκε σαν τέτοιος και οδηγήθηκε στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα.

Είναι καταχωρημένος στα αρχεία της Πακιστανικής πρεσβείας ως 21χρονος ενώ υπάρχουν και ιατροδικαστικά ευρήματα που συνηγορούν στην άποψη πως κακώς ο βιαστής της Μυρτούς δικάστηκε σαν ανήλικος.

Μιλάμε για τον άνθρωπο που δεν τον ήθελαν ουτε οι ομοεθνείς του στο ίδιο κελί στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα..Όχι επειδή έκανε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα.Αλλά επειδή το έκανε την ώρα που είχαν ραμαζάνι.

Εαν όλα όσα κυκλοφορούν σαν πληροφορίες στα δημοσιογραφικά γραφεία τις τελευταίες ώρες επιβεβαιωθούν τότε μιλάμε για ένα δικαστικό σκάνδαλο μεγατόνων και θα πρέπει άμεσα να ερευνηθεί ποιοι και γιατί προστάτεψαν τον Πακιστανό που με ψυχραιμία και κυνικότητα ομολόγησε το έγκλημά του.

Την ίδια ώρα η 15χρονη Μυρτώ συνεχίζει να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή Ποιος είναι στα αλήθεια ο Πακιστανός...Waqas Ahmed (Αχμέτ Βακάς)..

Αναζητώντας πληροφορίες για τον Waqas Ahmed (Αχμέτ Βακάς) φτάσαμε σε ένα τουρκοσκοπιανό φόρουμ που ενισχύει την φιλία ανάμεσα στις δήθεν "εθνοτικές" μειονότητες των ψευδεπίγραφων "Μακεδόνων" και των "Τούρκων" που ζουν στην Ελλάδα, όπως τους αποκαλεί το site http://turkeymacedonia.wordpress.com/2010/03/10/immigrants-in-greece/.

Στη βινιέτα παρουσιάζονται οι χάρτες της Τουρκίας και της ψευδεπίγραφης "Μακεδονίας", των Σκοπίων δηλαδή. "Turkey & Macedonia,Turkish and Macedonian friendship" αναγράφεται στο λογότυπο. Στην ιστοσελίδα παρουσιάζεται θέμα για τη λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα. Και ποιο «καλόπαιδο» φιλοξενείται σε συνέντευξη για τους μετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα από τους Τούρκους δουλέμπορους; Ο κύριος Waqas Ahmed. Είναι ο ίδιος.

Ο Αχμέτ Βακάς. Από το χωριό Gujrat του Πακιστάν. Η συνέντευξη είναι μια τυπική ιστορία ενός βασανισμένου μετανάστη, κυνηγημένου από το αστυνομικό σύστημα μιας χώρας που το 50% των κατοίκων της, όπως λέει, είναι ρατσιστές.

Τώρα εξηγείται η διαστρέβλωση και παραποίηση της ηλικίας ενός "πράκτορα" που τον έκαναν με το ζόρι 19 ετών για να τον στείλουν στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα και από εκεί σε δίκη που δεν ξέρουμε καν πότε θα γίνει; Αυτά και άλλα συγκαλύπτουν οι υπευθυνοανεύθυνοι που αποφασίζουν για την ασφάλεια των πολιτών, παρέχοντας ευνοϊκή μεταχείριση σε ανθρωπόμορφα κτήνη σαν τον Αχμέτ Βακάς; Μετά αναρωτιόμαστε γιατί επικρατεί αυτή η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας, γιατί η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει «κόκκινο», γιατί η πορνεία και το εμπόριο ναρκωτικών βασιλεύουν στην πρωτεύουσα. Αλήθεια γνωρίζει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τη συνέντευξη του «δράκου» της Πάρου στο ανθελληνικό site; Γιατί κ. Δένδια αφήσατε να αλλάξουν την ηλικία του ανθρωπόμορφου κτήνους; Ποια συμφέροντα εξυπηρετούνται από τη δικηγόρο του και ποιος δάκτυλος βρίσκεται πίσω από την ευνοϊκή μεταχείριση του Αχμέτ Βακάς;

Eglimatikotita

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news