facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Η ΟΔΥΕ για τη ζάπλουτη δικαστική υπάλληλο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων ΟΔΥΕ, με αφορμή δημοσιεύματα αλλά και ρεπορτάζ τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών για «δικαστική υπάλληλο» με καταθέσεις εκατομμυρίων, αναφέρει:

«Η υπόθεση αυτή είναι γνωστή σε όλους από 10ετίας και εξ όσων έχουμε πληροφορηθεί, αφορά ενδοοικογενειακές οικονομικές δραστηριότητες του συζύγου της, αλλά και της ιδίας και σε καμία περίπτωση δεν αφορά περίπτωση χρηματισμού ή παράβασης καθήκοντος. Για την παραπάνω υπόθεση ήδη εκκρεμεί ποινική διερεύνηση για απόδοση ευθυνών και έχει απολυθεί από την υπηρεσία της η υπάλληλος. Μας προκαλεί εντύπωση το γεγονός της εκ νέου αναμόχλευσης μιας είδησης που απασχόλησε τα ΜΜΕ τον περασμένο χειμώνα αλλά και κάποια χρόνια πριν.

Μήπως αποτελεί μέρος μια νέας προσπάθειας κατασυκοφάντησης των δημοσίων υπαλλήλων, με σκοπό την επιβολή νέων δυσβάσταχτων μέτρων;; Πάγια θέση της Ομοσπονδίας μας είναι ‘’ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ’’ αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να διαστρεβλώνουμε την αλήθεια και να μην υπερτονίζονται γεγονότα και περιστατικά για την επίτευξη άλλων σκοπών και στόχων.

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news