facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Χωρίς διευθυντές το Δημόσιο

Μετά το Πάσχα ο διαγωνισμός για την επιλογή προσωπικού

«Ακέφαλο» παραμένει το Δημόσιο. Η θητεία ολόκληρης της ιεραρχίας (γενικοί διευθυντές, διευθυντές, προϊστάμενοι) έχει λήξει μετά και τη θεσμοθέτηση του νέου συστήματος προαγωγών, το οποίο προβλέπει, μεταξύ άλλων, τη διενέργεια γραπτής εξέτασης και συνέντευξης υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ.

Το γεγονός αυτό επιτείνει τα φαινόμενα διάλυσης των δημοσίων υπηρεσιών, αποσαθρώνει τις διοικητικές πράξεις και ευνοεί την εκδήλωση «λευκής» απεργίας από τους υπαλλήλους που διαμαρτύρονται με αυτόν τον τρόπο για τις πρόσφατες περικοπές στις αποδοχές τους.

Κορυφαίοι παράγοντες του ΑΣΕΠ, όπως αποκαλύπτει το «Βήμα» διαβεβαιώνουν ότι ο γραπτός διαγωνισμός, ο οποίος αποτελεί προϋπόθεση για την επιλογή της νέας ιεραρχίας, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε καμία περίπτωση πριν από το Πάσχα, αφού δεν έχουν διευκρινιστεί ουσιαστικές λεπτομέρειες.

Και αυτό παρ’ ότι εξεδόθη η σχετική για τους όρους διενέργειάς του υπουργική απόφαση.

Οι «άγνωστες λεπτομέρειες» έχουν σχέση με την αποστολή από πλευράς δημοσίων υπηρεσιών των αιτήσεων των υποψηφίων για την κατάληψη θέσεων ευθύνης, οι οποίοι και θα κληθούν να καθίσουν εκ νέου στα... θρανία.


newsbeast.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news