facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Διαψεύδει το ΔΝΤ συνομιλίες για χρηματοδότηση της Ιταλίας

Τις φήμες περί προετοιμασίας πακέτου διάσωσης της Ιταλίας διέψευσε το ΔΝΤ , ξεκαθαρίζοντας ότι δεν διεξάγονται συνομιλίες με τις ιταλικές αρχές επί σχεδίου χρηματοδότησης


Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ανακοίνωσε ότι δεν διεξάγονται συνομιλίες με τις ιταλικές αρχές επί σχεδίου χρηματοδότησης, διαψεύδοντας έτσι τη φημολογία για την προετοιμασία πακέτου διάσωσης για την Ιταλία, καθώς οξύνεται η κρίση χρέους στην Ευρωζώνη.
Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου δήλωσε: "Δεν υπάρχουν συνομιλίες με τις ιταλικές αρχές για σχέδιο χρηματοδότησης".
Καλά πληροφορημένη πηγή δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς ότι οι επαφές ανάμεσα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τη Ρώμη έχουν ενταθεί, αλλά πρόσθεσε ότι είναι ασαφής η μορφή που θα λάβει η οικονομική υποστήριξη εάν οι εξελίξεις στις αγορές ασκήσουν πιέσεις για τη λήψη άμεσων μέτρων.
Επίσημη πηγή στη ιταλική πρωτεύουσα δήλωσε άγνοια για οποιαδήποτε υποβολή αιτήματος για την παροχή οικονομικής βοήθειας στη Ρώμη.

news247.gr
Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια Έλληνες που ροχαλίζουν? Το Snore Defense είναι μία από τις λίγες αγωγές κατά του ροχαλητού, οι οποίες πραγματικά δουλεύουν! Πατήστε εδώ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news