facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Σε νέες κινητοποιήσεις οι λιμενεργάτες την Τετάρτη

Τρίωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση στο λιμάνι του Πειραιά.

Ημέρα Δράσης για την κατοχύρωση των εργασιακών σχέσεων, με στάσεις εργασίας και συγκεντρώσεις εργαζομένων σε όλα τα λιμάνια της Ευρώπης, ορίστηκε η Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, με
απόφαση της Ευρωπαϊκής Ζώνης του Διεθνούς Συμβουλίου Λιμενεργατών, που συνεδρίασε στο Helsingborg της Σουηδίας.

Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς οι Ευρωπαίοι εργαζόμενοι στα λιμάνια κάνουν λόγο για καταστρατήγηση των εργασιακών σχέσεων και δικαιωμάτων μετά την παραχώρηση των προβλητών 2 και 3 στην COSCO, αναφέρουν η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας και η Ένωση Λιμενεργατών ΟΛΠ, σε κοινή ανακοίνωσή τους.

Στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής ημέρας δράσης, οι δυο ελληνικές ενώσεις έχουν κηρύξει για την Τετάρτη τρίωρη στάση εργασίας, από τις 7:00-10:00, και διοργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 8 το πρωί στον Πειραιά.

Την ίδια ημέρα οι εκπρόσωποι των εργαζόμενων στα λιμάνια μαζί με αντιπροσωπεία του Διεθνούς Συμβουλίου Λιμενεργατών θα έχουν συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη, ενώ στη 1 το μεσημέρι θα δώσουν συνέντευξη Τύπου.

newsbeast.gr
Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια Έλληνες που ροχαλίζουν? Το Snore Defense είναι μία από τις λίγες αγωγές κατά του ροχαλητού, οι οποίες πραγματικά δουλεύουν! Πατήστε εδώ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news