facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Πολυδένδρι Αττικής: Τσακώθηκαν και προσπάθησε να την πατήσει με το αυτοκίνητό του - Συνελήφθη 27χρονος

Όπως έγινε γνωστό, την περασμένη Δευτέρα το βράδυ, ένας 27χρόνος στο Πολυδένδρι Αττικής ως οδηγός οχήματος, μαζί με δύο κοπέλες, κινήθηκε με σβηστά φώτα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και επιχείρησε να εμβολίσει αρχικά μια 28χρονη, η οποία για να γλιτώσει ανέβηκε σε μια νησίδα, ενώ έναν 20χρονο τον τραυμάτισε σοβαρά στο πόδι. Αμέσως μετά, ο 27χρόνος πάτησε γκάζι και διέφυγε.

Τι προηγήθηκε

Σύμφωνα με τις πληροφορίες νωρίτερα ο 27χρονος με την 28χρονη είχαν λεκτική αντιπαράθεση λόγω προσωπικών διαφορών έξω από κατάστημα εστίασης σε κοντινή περιοχή από το σημείο που έγινε το συμβάν.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών και επισταμένες έρευνες, το μεσημέρι της Παρασκευής (11/10), εντόπισαν τον 27χρονο άνδρα να κινείται με αυτοκίνητο στην περιοχή του Μαραθώνα. Μάλιστα, σε σήμα των αστυνομικών να σταματήσει εκείνος δεν υπάκουσε και προσπάθησε να διαφύγει. Ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Στη συνέχεια, στάθμευσε έξω από το σπίτι του το αυτοκίνητο και επιχείρησε να διαφύγει από την πίσω πλευρά. Όμως τα αντανακλαστικά των έμπειρων αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ωρωπού δεν του άφησαν περιθώρια, τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες. Ο 27χρόνος πλέον είναι αντιμέτωπος με τον νόμο ενώ η κατηγορία που τον βαραίνει είναι για απόπειρα ανθρωποκτονία κατά συρροή.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news