facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Αποκάλυψη για το κύκλωμα εφοριακών στην Κέρκυρα: Ο ένας από τους κατηγορούμενους είχε αθωωθεί για τα ίδια αδικήματα πριν από 1 χρόνο

Ένας
από τους κατηγορούμενους για το κύκλωμα εφοριακών στην Κέρκυρα, που εκβίαζε επιχειρηματίες, είχε κατηγορηθεί -και αθωωθεί- για τα ίδια αδικήματα πριν από έναν χρόνο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ιωάννας Μάνδρου για το Mega, ο κατηγορούμενος αυτός είχε παραπεμφθεί σε δίκη για πολλές παραβάσεις, όπως για παράδειγμα «έκανε τα στραβά μάτια» σε τουριστικά γραφεία που είχαν κάνει φορολογικές παραβάσεις, και είχε αθωωθεί.

Σχετικά με την τρέχουσα δράση του κυκλώματος, υπάρχουν οκτώ περιπτώσεις εκβιασμών από τον Μάϊο μέχρι αρχές Οκτωβρίου.

Επιπλέον, θα γίνει έλεγχος στα πόστα που είχαν υπηρετήσει οι εμπλεκόμενοι στο παρελθόν, για την τότε δράση τους. Ειδικά ο Υποδιοικητής, που ήταν σχετικά καινούργιος στην Κέρκυρα, είχε υπηρετήσει σε πιο σοβαρά πόστα στην περιοχή του Πειραιά, που ελέγχεται πια αν και εκεί είχε επιδείξει παράνομη δραστηριότητα.

Τα ρίχνουν ο ένας στον άλλον οι κατηγορούμενοι – Μαραθώνια η απολογία τους

Από τις 07:30 το πρωί βρίσκονται στο γραφείο του εισαγγελέα οι πέντε κατηγορούμενοι και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star οι κατηγορούμενοι αρνούνται όλες τις εναντίον τους κατηγορίες, ενώ φέρεται ο ένας να τα ρίχνει στον άλλον.

newsbeast

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news