facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Παγκόσμια επίθεση χάκερ στο X: Στα «θύματα» και ο λογαριασμός της Πυροσβεστικής

Ο λογαριασμός της Πυροσβεστικής στο X (πρώην Twitter) δέχτηκε επίθεση από χάκερ.

Το βράδυ της Τετάρτης στον λογαριασμό που διατηρεί το Πυροσβεστικό Σώμα στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, εμφανίστηκε ανάρτηση που έλεγε ότι ο λογαριασμός έχει χακαριστεί.

«Σε κάθε λογαριασμό που δημοσιεύουμε τη διεύθυνση του κωδικού, ώστε να το αντλήσουμε και να βγάλουμε κέρδη μαζί», γράφει η ανάρτηση (στα αγγλικά).

Ωστόσο, η κυβερνοεπίθεση δεν περιορίζεται μόνο στην Ελλάδα, καθώς λογαριασμοί από όλο τον κόσμο στο X, έχουν αναρτήσεις με το ίδιο μήνυμα, που αφορά το κρυπτονόμισμα Solana.

Λογαριασμοί διασήμων, μέσων ενημέρωσης, εταιρειών, αθλητών και δημόσιων υπηρεσιών βρίσκονται ανάμεσα στα θύματα της επίθεσης.

Ο λογαριασμός της Πυροσβεστικής στο X (πρώην Twitter) δέχτηκε επίθεση από χάκερ. Το βράδυ της Τετάρτης στον λογαριασμό που διατηρεί το Πυροσβεστικό Σώμα στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, εμφανίστηκε ανάρτηση που έλεγε ότι ο λογαριασμός έχει χακαριστεί. «Σε κάθε λογαριασμό που δημοσιεύουμε τη διεύθυνση του κωδικού, ώστε να το αντλήσουμε και να βγάλουμε κέρδη μαζί», γράφει η ανάρτηση (στα αγγλικά). Ωστόσο, η κυβερνοεπίθεση δεν περιορίζεται μόνο στην Ελλάδα, καθώς λογαριασμοί από όλο τον κόσμο στο X, έχουν αναρτήσεις με το ίδιο μήνυμα, που αφορά το κρυπτονόμισμα Solana. Λογαριασμοί διασήμων, μέσων ενημέρωσης, εταιρειών, αθλητών και δημόσιων υπηρεσιών βρίσκονται ανάμεσα στα θύματα της επίθεσης.

naftemporiki 

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news