facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Ψευδής είδηση για χρήση υδροκυανίου σε στύλους της ΔΕΗ στη Νίκαια

Με αφορμή την αναδημοσίευση ενός παλαιού δημοσιεύματος που αναφέρεται σε περιστατικό χρήσης υδροκυανίου στους στύλους της ΔΕΗ στη Νίκαια για την εξόντωση αδέσποτων ζώων, ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης επικοινώνησε ήδη με τον αρμόδιο εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά κ. Θεόδωρο Σακελλαρόπουλο και διευκρινίστηκε ότι πρόκειται για ένα περιστατικό που έγινε στις 4,5 και 6 Ιουνίου 2023. Ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη επιθυμεί να αποκαταστήσει την αλήθεια και καταγγέλλει τη διασπορά ψευδών ειδήσεων από συγκεκριμένες ιστοσελίδες επιφυλασσόμενος κάθε νόμιμου δικαιώματός του.

Δήλωση Δημάρχου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνου Μαραγκάκη:

«Οι αναρτήσεις παλαιών δημοσιευμάτων με σημερινή ημερομηνία περί χρήσης υδροκυανίου σε στύλους της ΔΕΗ στη Νίκαια με στόχο την εξόντωση αδέσποτων ζώων είναι ανυπόστατες διότι πρόκειται για περιστατικό που είχε γίνει τον Ιούνιου 2023 και τόσο η Εισαγγελία Πειραιά όσο και ο Δήμος προχώρησαν σε λήψεις συγκεκριμένων μέτρων.

Πρόκειται για μια επικίνδυνη και άκρως ανεύθυνη διασπορά ψευδών ειδήσεων που ως αποτέλεσμα προκαλεί φόβο, σύγχυση, ανησυχία στους πολίτες και κατοίκους της Νίκαιας.

Ως Δημοτική Αρχή καταγγέλλουμε τέτοιου είδους επικοινωνιακές τακτικές και καλούμε τους πολίτες να μην εμπιστεύονται και να μην αναπαράγουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αλλά να ενημερώνονται από έγκυρες πηγές».

aftodioikisi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news