facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Οργισμένοι οι αστυνομικοί των Ενώσεων στη Δυτική Ελλάδα: «Ψίχουλα, δώστε τα στους… βουλευτές»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της ΔΕΘ ανακοίνωσε πως αυξάνεται 20% η νυχτερινή αποζημίωση για τους ενστόλους (Ένοπλες Δυνάμεις, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό), αλλά η εξαγγελία του δεν ικανοποίησε τους αστυνομικούς.

Αντιθέτως, τους έχει εξοργίσει και κάνουν λόγο για «ψίχουλα».

Οι Ενώσεις των Αστυνομικών Υπαλλήλων στην Δυτική Ελλάδα (Ακαρνανίας, Αιτωλίας, Αχαΐας και Ηλείας) εξέδωσαν οργισμένη ανακοίνωση αναφορικά με τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού.

Η ανακοίνωση

«Οι εξαγγελίες κατέδειξαν με τον πλέον αποκρουστικό τρόπο, πώς οι σημερινοί κυβερνητικοί παράγοντες αξιολογούν σε οικονομικό επίπεδο, το έργο που παράγει ο αστυνομικός εν έτη 2024», αναφέρει η ανακοίνωση που έχει ως εξής:

Φτάνει πια ο εμπαιγμός!

Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι,

Αποτελεί πλέον αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι, μετά τις εξαγγελίες του κ. Πρωθυπουργού στην 88η Έκθεση Θεσσαλονίκης αναφορικά με τις αυξήσεις στο μισθό των ενστόλων, όλοι όσοι υπηρετούμε με ευσυνειδησία στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, πέραν των τετριμμένων διαπιστώσεων ότι αυτές αποτελούν ψίχουλα και καλλιεργούν το συναίσθημα του αστυνομικού να νιώθει ΖΗΤΙΑΝΟΣ, μας έδωσαν την απάντηση για το πώς αντιλαμβάνονται μια σύγχρονη και λειτουργική Ελληνική Αστυνομία.

Συγχαρητήρια Κύριοι που ρίξατε για ακόμη μια φορά στον κάλαθο των αχρήστων τα όνειρα, τις προσπάθειες, τους κόπους και τους αγώνες μας, για έναν επαγγελματία αστυνομικό λειτουργό που δικαιούται να ζει με αξιοπρέπεια.

Οι εξαγγελίες κατέδειξαν με τον πλέον αποκρουστικό τρόπο, πώς οι σημερινοί κυβερνητικοί παράγοντες αξιολογούν σε οικονομικό επίπεδο, το έργο που παράγει ο αστυνομικός εν έτη 2024.

Το παράδοξο είναι κύριοι της Κυβέρνησης, πως ενώ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ, διαλαλούσατε πριν τις εξαγγελίες ότι: ”θα δείτε ο κ. Πρωθυπουργός ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ το έργο σας και είναι δίπλα σας”, εν τέλει στην πράξη με τις εξαγγελίες, αντιληφθήκαμε ότι, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ και φυσικά ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙ.

Ισχυρίζεστε ότι, αφουγκράζεστε τους κινδύνους του Αστυνομικού που αυτός διατρέχει κατά την εκπλήρωση μιας νυχτερινής βάρδιας στο κέντρο μια αστικής πόλης της Χώρας και όχι μόνο, υπέρμαχοι ότι βρίσκεστε πάντα στο πλευρό του. Το μόνο που έχουμε να σας απαντήσουμε είναι ότι, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ που για ακόμη μια φορά με τις χθεσινές εξαγγελίες σας, διαψεύσατε τους ίδιους σας τους εαυτούς και καταφέρατε να μας αποδείξετε κάτι το οποίο δεν μπορεί να δεχτεί η υγιής κρίση και λογική ενός μέσου ανθρώπου ότι δηλαδή, η οικονομική κρίση που μαστίζει όλα τα νοικοκυριά δεν αγγίζει τον Έλληνα αστυνομικό.

Για ακόμη μια φορά τα Συγχαρητήρια μας!!!

Υποσχόμαστε και διαμηνύουμε ότι, δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να βάλει ταφόπλακα στην αξιοπρέπεια και στα όνειρα κάθε συναδέλφου μας και κύριοι της Κυβέρνησης, σας υπενθυμίζουμε κάτι το οποίο ήδη γνωρίζετε: «και οι κρίνοντες κρίνονται».

Εντάξτε λοιπόν, τα «φιλοδωρήματά» σας, στον προϋπολογισμό της Βουλής, προκειμένου να δοθούν στους 300 Βουλευτές που τα έχουν «περισσότερη ανάγκη».

lawandorder

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news