facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Καρπούζι φύτρωσε σε εργοτάξιο του μετρό Θεσσαλονίκης – «Θα το σερβίρουμε στα εγκαίνια» (ΦΩΤΟ+Video)

Τη δική του… σοδειά απέκτησε το μετρό Θεσσαλονίκης λίγο πριν το έργο παραδοθεί στους κατοίκους της πόλης. Ο λόγος για ένα καρπούζι, το οποίο φύτρωσε στο εργοτάξιο του Βαρδάρη, κεντρίζοντας τα βλέμματα των περαστικών.

«Είναι ντόπιο, δικής μας παραγωγής. Αν το επιτρέψει ο καιρός θα βγάλουμε κι άλλα. Στο σημείο αυτό του εργοταξίου πλενόμαστε και ρίχνουμε νερό. Οι εργαζόμενοι της ασφάλειας κάνουν διάλειμμα και τρώνε σε εκείνο το σημείο, οπότε μάλλον έφαγαν καρπούζι αυτό το καλοκαίρι, έπεσαν τα κουκούτσια και φύτρωσε. Θα το σερβίρουμε στα εγκαίνια»! Αυτό ανέφερε με χιουμοριστικό τόνο, μιλώντας στην Karfitsa, ο πρόεδρος των εργαζομένων του Μετρό Θεσσαλονίκης, Θωμάς Μιχαλόπουλος.

Ο ίδιος κάνει λόγο για μια καλή χρονιά φέτος όπου «όλα πηγαίνουν πρίμα. Θα παραδοθεί το μετρό, έχουμε και τη σοδειά».

Το καρπούζι φυσικά προξένησε το ενδιαφέρον και των ίδιων των εργαζομένων του εργοταξίου, οι οποίοι προσέχουν και φροντίζουν τη… σοδειά τους. Φέτος το καλοκαίρι παρά την έλλειψη βροχών στη Θεσσαλονίκη, το καρπούζι πότιζαν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι. «Παλιά λέγαμε να βάλουμε μανιτάρια κάτω. Δε το δουλεύαμε το μετρό, τουλάχιστον να κάνουμε παραγωγή μανιταριών. Εν τέλει προέκυψε το καρπούζι», δηλώνει στην Karfitsa ο κ. Μιχαλόπουλος.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων από την πλευρά του επιβεβαίωσε παράλληλα πως το έργο θα παραδοθεί στις 30 Νοεμβρίου στην πόλη, ενώ κάποιες εργασίες όμως θα συνεχιστούν για μήνες μετά, με το μετρό πια σε λειτουργία.

karfitsa

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news