facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Δήμος Κασσάνδρας: Σφραγίζει υδρόμετρα λόγω οφειλών

Εκατοντάδες οφειλέτες της ύδρευσης στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής, θα δούν από αύριο  να κόβεται η παροχή νερού.

Σε διακοπή της υδροδότησης σε μια εβδομάδα θα προχωρήσει και ο δήμος Προποντίδας, όπου οι υπόχρεοι  ανέρχονται σε περίπου 4.500, εκ των οποίων  μόλις το 8,26% έχουν ρυθμίσει τις οφειλές τους.

Στην Κασσάνδρα, τα συνεργεία θα αρχίσουν από αύριο Πέμπτη το σφράγισμα των υδρομέτρων σε όσους δεν έχουν εξοφλήσει ή ρυθμίσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις, ανάμεσά τους ξενοδοχειακές μονάδες, επιχειρήσεις και ιδιώτες.  

Δήμος Κασσάνδρας: Σφραγίζει υδρόμετρα λόγω οφειλών

Η Αναστασία Χαλκιά δήμαρχος Κασσάνδρας, εξηγεί ότι είναι τόσο έντονο το φαινόμενο του υπερτουρισμού που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες υδροδότησης και οι βλάβες που είχαν εντοπιστεί διορθώθηκαν τάχιστα. Όταν σε αυτό προστίθεται το πρόβλημα εκείνων που αρνούνται να πληρώσουν τότε η κατάληξη είναι να μην μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες κατοίκων και επισκεπτών.

Το πρόβλημα της υδροδότησης οξύνεται ραγδαία. Πέρυσι επτά και φέτος 19 οικισμοί αντιμετωπίζουν πρόβλημα, ενώ έχει καταγραφεί και υδροκλοπή της τάξεως του 35-38%.

Όπως αναφέρει η κ. Χαλκιά στην Κασσάνδρα 583 ΑΦΜ χρωστούν 13 εκατ. ευρώ, ποσό τεράστιο για το μέγεθος του δήμου, ο οποίος από αύριο θα αρχίσει το σφράγισμα σε οικισμούς και βίλες. Τα έσοδα της εταιρείας υδροδότησης λειτουργούν ανταποδοτικά και γίνονται έργα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων.

ertnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news