facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Μεσσηνία: Καταστροφικό το πέρασμα της «Ψυχρής Λίμνης» - Ξηλώθηκαν ομπρέλες και ναυαγοσωστικοί πύργοι

Καταστροφές προκάλεσε στη Μεσσηνία το απόγευμα της Τετάρτης (28/8) το μπουρίνι που έπληξε αρκετές περιοχές του νομού. Η απότομη έναρξη ισχυρής βροχόπτωσης και ισχυρών ανέμων βρήκε απροετοίμαστους αρκετούς κατοίκους και επιχειρηματίες, με αποτέλεσμα να προκληθούν αρκετές ζημιές.

Στο Πεταλίδι το πέρασμα της «Ψυχρής Λίμνης» άφησε πίσω του αρκετές πληγές, ενώ στην Καλαμάτα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό BEST, η σφοδρότητά ήταν τέτοια που «ξηλώθηκαν» ακόμα και ναυαγοσωστικοί πύργοι στη Δυτική Παραλία.

Πλημμύρισε σπίτι στην Καλαμάτα

Λίγο μέτρα μακριά από το στρατόπεδο του 9ου Συντάγματος Πεζικού, σπίτι ηλικιωμένων πλημμύρισε μετά από έντονη βροχή με το νερό να μπαίνει σε όλα τα δωμάτια.

Οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν αγανακτισμένοι και καταγγέλλουν πως ο δήμος παρά τις εκκλήσεις τους εδώ και χρόνια δεν έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, για τη διαχείριση του νερού.

Καταστροφικό το πέρασμα της κακοκαιρίας από την περιοχή του Πεταλιδίου. Οι κάτοικοι μετρούν πληγές και κάνουν λόγο για πρωτόγνωρα φαινόμενα.

Οι ισχυροί άνεμοι ξήλωσαν δένδρα, ξεκόλλησαν λαμαρίνες από σπίτια και δημόσιες τουαλέτες ΑμεΑ, ακόμα και κατασκευές από τα παραλιακά καταστήματα με ομπρέλες να παρασύρονται από την αμμουδιά μέχρι την πλατεία του χωριού.

Συστάσεις προς τους πολίτες από την Πολιτική Προστασία Δήμου Καλαμάτας

Συστάσεις προς τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων λόγω της επιδείνωσης του καιρού, απηύθυνε ο Παντελής Δρούγας, αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Καλαμάτας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST.

ieidiseis 

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news