facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

Θεσσαλονίκη: 65χρονη Ρομά έβαζε τον 5,5 ετών εγγονό της να ζητιανεύει έξω από σούπερ - μάρκετ

Συνελήφθη από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης μια 65χρονη γυναίκα η οποία κατηγορείται για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα επαιτούσε έξω από σούπερ μάρκετ μαζί με ένα αγοράκι 5,5 ετών, με σκοπό την εκμετάλλευση των εσόδων από την επαιτεία του παιδιού. Πρόκειται για γυναίκα Ρομά, ενώ το αγοράκι είναι ο εγγονός της. Μάλιστα, το αγοράκι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης για φιλοξενία και διενέργεια παιδοψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία της Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Συνελήφθη χθες (04-08-2024) 65χρονη ημεδαπή για το αδίκημα της εμπορίας Ανθρώπων, η οποία προσήχθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά στο Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Όπως προέκυψε, η συλληφθείσα επαιτούσε από κοινού με ανήλικο, έξω από σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Λαγκαδά, με σκοπό την εκμετάλλευση των εσόδων από την επαιτεία του.

Από την κατοχή της 65χρονης κατασχέθηκε χρηματικό ποσό, ενώ ο ανήλικός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης για φιλοξενία και διενέργεια παιδοψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

 typosthes

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news