facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Θάνατος 19χρονου σε λούνα παρκ: Παρέμβαση Εισαγγελέα Εφετών - Πού εστιάζονται οι έρευνες

Ραγδαίες εξελίξεις σχετικά με την τραγωδία στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, όπου ο 19χρονος Γιάννης έχασε τη ζωή του όταν εκσφενδονίστηκε από το παιχνίδι «Crazy Dance».

Το τραγικό συμβάν προκάλεσε την άμεση αντίδραση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης, Νίκου Καλύβη, ο οποίος έδωσε εντολή στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής να αναλάβει προσωπικά την επίβλεψη όλων των εισαγγελικών ερευνών, με στόχο την ταχεία ολοκλήρωσή τους και την άμεση απόδοση ποινικών ευθυνών.

Οι εισαγγελικές έρευνες εστιάζονται σε τρεις κύριες κατευθύνσεις:

Πρώτον, στη διερεύνηση του δυστυχήματος και των εμπλεκόμενων προσώπων, όπως του ιδιοκτήτη και του χειριστή του παιχνιδιού.

Δεύτερον, στις πιθανές ευθύνες των δημοτικών υπηρεσιών και της δημάρχου για τον ανεπαρκή έλεγχο φέτος, καθώς και για τη νόμιμη λειτουργία του λούνα παρκ τα προηγούμενα χρόνια.

Τρίτον, η έρευνα επικεντρώνεται στα έγγραφα και τις πιστοποιήσεις καταλληλότητας που χορηγήθηκαν από τους αρμόδιους μηχανικούς.

Οι αρχές επιδιώκουν την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης, ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες και να αποτραπούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

ieidiseis

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news