facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

«Δεν μας έδιναν ούτε 120 ευρώ για λάμπες στο γυμναστήριο»: Το συγκλονιστικό «κατηγορώ» Πομάσκι για τη βοήθεια της Πολιτείας στους Ολυμπιονίκες

Ένα συγκλονιστικό βίντεο με δηλώσεις του προπονητή του Μίλτου Τεντόγλου, Γιώργου Πομάσκι, έρχεται να θυμίσει τις δυσκολίες που περνούν οι Ολυμπιονίκες στην πορεία τους προς την κορυφή.

Μιλά για αυτούς που κάθε φορά που σημειώνουν επιτυχίες, η πολιτική και Πολιτειακή ηγεσία επιχειρούν να επωφεληθούν επικοινωνιακά δίνοντας συγχαρητήρια. Φέτος, ήταν η εξαίρεση, καθώς ο Πομάσκι δήλωσε - μετά τη νίκη του Μ. Τεντόγλου - ότι ο αθλητής είχε όλη την απαραίτηση στήριξη. «Ήταν δίπλα μας», είπε. Αλλά ήταν και η εξαίρεση.

Κι αν η ανάρτηση της Ελίζας Βόζεμπεργκ που προκάλεσε σάλο αποτέλεσε παράδειγμα κορυφαίου πολιτικού σφετερισμού, αναγκάζοντάς την να ζητήσει συγνώμη, δεν είναι λίγοι όσοι εκμεταλλεύονται τις επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών.

Κάθε φορά στις νίκες και στα μετάλλια... Πριν από αυτές οι πολιτικοί είναι εξαφανισμένοι, αφήνοντας σε πολλές περιπτώσεις τους αθλητές χωρίς τα απαραίτητα εφόδια και τις υποδομές.

Στις δηλώσεις του, ο προπονητής του «χρυσού» Τεντόγλου, Γιώργος Πομάσκι, πριν από τρία χρόνια, σε ανοικτή εκδήλωση για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, αναδείκνυε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές.

Ήταν η περίοδος που ο Μίλτος Τεντόγλου προετοιμαζόταν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας. «Δεν έχει έρθει ένας να μου δώσει μια καραμέλα για τον Μίλτο» είχε αναφέρει.

«Και σας το λέω πολύ ειλικρινά. Είμαστε 5 άτομα και μένουμε σε 5 σημεία σε σπίτια στην Καλαμάτα. Να’ ναι καλά τα 3 μαγειρεία σας στην Αγορά, όπου πηγαίνουμε και παίρνουμε φαγητό. Περιμένω τα λεφτά να μου στείλουν για να τα πληρώσουμε μεθαύριο. Η προετοιμασία τελειώνει».

Αναφερόμενος στον Μίλτο Τεντόγλου, ο Γ. Πομάσκι είχε σημειώσει ότι ενώ έχει κερδίσει 5-6 πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, δικαιούται πριμ μόνο για ένα, εκείνο του 2018, στους άνδρες. «Αλλά ακόμη δεν το έχει πάρε. Άμα το είχε πάρει το ‘19, θα γινόταν λίγο καλύτερος, θα μπορούσε να επενδύσει στη δουλειά του». «Για κάποιους αυτό το παιδί συνεχίζει να είναι τίποτα».

«Εγώ έχω κάνει φέτος με τον Μίλτο 26 PCR από 60 ευρώ για να ταξιδέψουμε για να προετοιμαστούμε για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα» ανέφερε, υπογραμμίζοντας πώς ενώ ήταν τραυματίας δεν είχε ούτε ειδικούς επιδέσμους να του δώσει και έψαχνε να βρει. «Αυτή είναι η ολυμπιακή προετοιμασία» τόνισε.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

ieidiseis

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news