facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Αποκαλύψεις για την ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ.: Με ψευδή της διάγνωση, πρώην σύντροφος αστυνομικού πήρε το παιδί και εξαφανίστηκε!

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα για τον σκοτεινό ρόλο της ψυχολόγου της ΕΛ.ΑΣ. που ελέγχεται με την κατηγορία ότι έδινε ψευδείς γνωματεύσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN και του Τώρα Μαζί, η ψυχολόγος που βρίσκεται σήμερα σε διαθεσιμότητα, είχε δώσει ψευδή γνωμάτευση στην εν διαστάσει σύζυγο, συναδέλφου της αστυνομικού, με την οποία την έβγαζε ότι «χαίρει σώας τα φρένας».

Παρόλο που η γυναίκα είχε ελεγχθεί διεξοδικά από ειδικούς, που έκριναν ότι δεν μπορεί να έχει επαφές με το 1 έτους μωρό του ζευγαριού, η γνωμάτευση της ψυχολόγου της ΕΛ.ΑΣ. έλεγε ότι είναι απολύτως καλά και έτσι κατάφερε να βλέπει ξανά το παιδί.

Έκανε μήνυση στον αστυνομικό και πήγε να εξαφανιστεί με το παιδί

Μάλιστα, υπέβαλε και μήνυση για ψευδή κατά μήνυση κατά του εν διαστάσει συζύγου της, που είχε ως συνέπεια, σύμφωνα με τη προβλεπόμενη διαδικασία, να ξεκινήσει ΕΔΕ σε βάρος του.

Την πρώτη μέρα που πήρε το μωρό εξαφανίστηκε, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του.  Τελικά, εντοπίστηκε αργότερα σε μία πόλη της Πελοποννήσου. Έγινε άρση του απορρήτου από την οποία αποκαλύφθηκε η συμφωνία που είχε κάνει με την ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ.

Να σημειωθεί, μάλιστα, πως η ψυχολόγος πριν της δώσει τη γνωμάτευσηφαίνεται πως δεν την είδε καν, καθώς δεν είχε skype στο κινητό της, ενώ στην γνωμάτευση αναφερότανότι η συνεδρία έγινε μέσα από τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

lawandorder

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news