facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 4) για αύριο Τετάρτη 03/07/2024 σε περιοχές της Περιφέρειας Αττικής (Νήσος Κυθήρων)

Ένα κομμάτι της κάτω Λακωνίας, θα είναι στο «πορτοκαλί» την Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2024.

Σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης επικινδυνότητας εκδήλωσης πυρκαγιάς της Πολιτικής Προστασίας, το κάτω μέρος της Λακωνίας, καθώς και τα Κύθηρα, θα είναι την Τετάρτη στην κατηγορία 4, με συνθήκες πολύ υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Ένα μέρος της Αργολίδας, της Κορινθίας και της παραλιακής Κυνουρίας θα είναι στο ”κίτρινο”. Οι πολίτες καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Αξίζει να αναφερθεί ότι από αύριο θα αλλάξει ο καιρός.

Πολύ υψηλός ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς για την Τετάρτη 03-07-2024 (κατηγορία κινδύνου 4) σε περιοχές της Περιφέρειας Αττικής (Νήσος Κυθήρων), σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εξέδωσε σήμερα Τρίτη 02-07-2024  η  Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Κατηγορία Κινδύνου 4 σημαίνει ότι κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς είναι πολύ υψηλός. Ο αριθμός των πυρκαγιών που αναμένεται να εκδηλωθούν, πιθανόν είναι μεγάλος, αλλά, το κυριότερο, κάθε πυρκαγιά μπορεί να λάβει μεγάλες διαστάσεις εφόσον ξεφύγει από την αρχική προσβολή.

240703-1000x1050

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news