facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Οι ποινές στα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου

Σε κάθειρξη 17 ετών καταδίκασε τον Δημήτρη Κουτσολιούτσο το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση της παραποίησης των οικονομικών δεδομένων της εταιρείας Folli Follie. Το δικαστήριο επέβαλε κάθειρξη 11 ετών στον γιο του, Τζώρτζη Κουτσολιούτσο, και 11 ετών στην Αικατερίνη Κουτσολιούτσου.

Στη συνεργάτιδα της άλλοτε ισχυρής οικογένειας Κουτσολιούτσου επιβλήθηκε ποινή 10 έτων, ενώ στον καταζητούμενο, Ιωάννη Μπεγέτη, κάθειρξη 15 ετών.

Το δικαστήριο, με τη χθεσινή ομόφωνη απόφασή του, έκρινε αθώους 6 από τους κατηγορούμενους και ένοχους τους 5, μεταξύ των οποίων τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου για σειρά κακουργηματικών πράξεων, όπως για πλαστογραφία, απάτη, χειραγώγηση της αγοράς και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Οι δικαστές, κάνοντας δεκτό σχετικό αίτημα, αναγνώρισαν το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου στους Δημήτρη Κουτσολιούτσο, Τζώρτζη Κουτσολιούτσο, Καίτη Κουτσολιούτσου και τους δύο συνεργάτες τους.

Επιπλέον, στον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της άρσης των συνεπειών των πράξεών του.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έκρινε αθώους και τους 11 κατηγορούμενους για το αδίκημα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.

Στο σπίτι θα εκτίσουν την ποινή τους ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος και η σύζυγός του – Δεκτό το αίτημα λόγω ηλικίας

Στο σπίτι τους και όχι στη φυλακή θα εκτίσουν τελικά την ποινή τους ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος και η Καίτη Κουτσολιούτσου, μετά την απόφαση του δικαστηρίου να μην χορηγήσει ανασταλτικό στην έφεσή τους για την πολύκροτη υπόθεση της Folli Follie.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης του ιδρυτή της Folli Follie Δημήτρη Κουτσολιούτσο και της συζύγου του Καίτη Κουτσολιούτσου να εκτίσουν την ποινή τους στην κατοικία τους λόγω ηλικίας.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news