facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Χανιά: Συνελήφθησαν οι δύο εμπλεκόμενοι στην αιματηρή επίθεση σε μίνι μαρκετ

Στα χέρια των διωκτικών αρχών βρίσκεται ο 46χρονος από την Ρωσία και ο 30χρονος από την Αλβανία που εμπλέκονται στην αιματηρή επίθεση σε μινι μαρκετ αργά το απόγευμα του Σαββάτου στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο εντοπίστηκαν το βράδυ της Κυριακής 16/6 σε ημιτελή αγροτική κατοικία σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά όπου είχαν κρυφτεί. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων με τη συνδρομή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, βρήκαν και την μοτοσικλέτα με την οποία είχαν διαφύγει και την κατάσχεσαν.

Και οι δύο συνελήφθησαν για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων, ενώ εντός της ημέρας θα οδηγηθούν στις δικαστικές αρχές προκειμένου να απολογηθούν και να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Υπενθυμίζεται, ότι αργά το απόγευμα του Σαββάτου 15/6 δυο άτομα πήγαν σε μινι μάρκετ στη διασταύρωση των οδών Μυλωνογιάννη και Εφέδρων Πολεμιστών και ξαφνικά  ο ένας από αυτούς μπήκε στο κατάστημα και με ένα ρόπαλο επιτέθηκε σε δυο αδέλφια από την Συρία 34 και 32 ετών.

 

Στην συμπλοκή ενεπλάκη και ο πατέρας τους 58 ετών μέχρι που ξαφνικά ο 46χρονος Ρώσος τράβηξε περίστροφο και πυροβόλησε δυο φορές με την μια σφαίρα να προκαλεί διαμπερές τραύμα στο πόδι του 34χρονου.

 

Αμέσως μετά βγήκε από το κατάστημα, όπου τον περίμενε ο 30χρονος Αλβανός και αφού επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτα εξαφανίστηκαν.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τους τραυματίες στο Νοσοκομείο Χανίων καθώς και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Ο 34χρονος με διαμπερές τραύμα από σφαίρα στο πόδι νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο, ενώ ο πατέρας και ο αδελφός του,, μετά τις πρώτες βοήθειες και τις αναγκαίες ιατρικές εξετάσεις εξήλθαν του Νοσοκομείου.

flashnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news