facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Ευρωεκλογές: Επιστολή Λιβάνιου στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για διερεύνηση καταγγελιών Βελόπουλου και Κύρτσου περί «νοθείας»

Την παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου προκειμένου να διερευνηθούν άμεσα οι ισχυρισμοί περί «νοθείας» στις ευρωεκλογές της περασμένης Κυριακής, ζητεί ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος.

Σε επιστολή του προς την εισαγγελέα Γεωργία Αδειλίνη, ο κ. Λιβάνιος επισημαίνει σχετικές αναφορές που έκανε στη Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπολουλος, καθώς και σε σχετικές αναρτήσεις του ιδίου στο Διαδίκτυο στις οποίες διατυπώνονται ισχυρισμοί για «μεγάλη νοθεία» με επίκληση του χαμηλού ποσοστού που έλαβε το κόμμα του από τη διαδικασία της επιστολικής ψήφου.

Επισημαίνονται ακόμη σχετικές αναρτήσεις στο Διδίκτυο από τον απερχόμενο ευρωβουλευτή Γιώργο Κύρτσο. «Επειδή η εκλογική διαδικασία είναι η ύψιστη μορφή λειτουργίας της Δημοκρατίας, σας παρακαλώ πολύ, όπως εξετάσετε το συντομότερο δυνατόν τις σχετικές καταγγελίες των κ.κ. Βελόπουλου και Κύρτσου προκειμένου να μην υπάρχει καμία σκιά για τη διενέργεια των εκλογών», καταλήγει ο αναπληρωτής υπουργός.

Δείτε ΕΔΩ την επιστολή

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news