facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Φρίκη στα Άνω Λιόσια: Ο 59χρονος τεμάχισε τον πατέρα του πριν τον κάψει - "Πέθανε τον Φεβρουάριο, δεν είχα χρήματα να τον θάψω"

Σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της τραγωδίας στα Άνω Λιόσια, μέσα σε κάδο απορριμμάτων, εντοπίστηκαν ένα ανθρώπινο κεφάλι και πόδια. Όλα τα μέλη εικάζεται ότι ανήκουν στον ηλικιωμένο νεκρό άνδρα που έκαψε ο γιος του.

Τα τραύματα, ως εξακριβώθηκε, είναι όλα μεταθανάτια. Αυτό σημαίνει ότι ο 59χρονος δεν θα κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία.

Τα ανθρώπινα μέλη έχουν παραλάβει άνδρες της ΕΛΑΣ και τα έχουν μεταφέρει στα εργαστήρια, ώστε να εξεταστούν για να διαπιστωθεί εάν όντως ανήκουν στον άνδρα.

Πάντως, τα τελευταία στοιχεία αναφέρουν ότι ο 59χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, τεμάχισε τη σορό του νεκρού πατέρα του, κόβοντας τα πόδια και το κεφάλι, προκειμένου να χωρέσει πάνω σε ένα μικρό στρώμα, όπου στην συνέχεια και την έκαψε.

Μάλιστα, όπως είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν για οπλοκατοχή (μαχαίρι και τσεκούρι) και απόκρυψη νεκρού, ο 82χρονος πατέρας του ήταν νεκρός ήδη από τον περασμένο Φεβρουάριο!

Φρίκη στα Άνω Λιόσια: Ο 59χρονος τεμάχισε τον πατέρα του πριν τον κάψει - "Πέθανε τον Φεβρουάριο, δεν είχα χρήματα να τον θάψω"

Πράγματι, ο ηλικιωμένος φέρεται να είχε πεθάνει εδώ και περίπου 20 ημέρες ενώ ο 59χρονος γιος του, ο οποίος προσήχθη, ομολόγησε πως τον έκαψε υποστηρίζοντας ότι δεν είχε χρήματα για να τον θάψει.

"Ο πατέρας μου πέθανε τον Φεβρουάριο. Δεν είχα χρήματα να τον θάψω και τον άφησα μέσα στο σπίτι στο στρώμα. Δεν άντεχα άλλο τη μυρωδιά και είχε γεμίσει και σκουλήκια. Έτσι τον έβγαλα στην αυλή για να τον κάψω", φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς.

Στο σπίτι στα Άνω Λιόσια έχει μεταβεί δικαστικός λειτουργός μαζί με την αστυνομία και εξετάζεται το εάν υπάρχουν όντως ίχνη που παραπέμπουν σε τεμαχισμό. Σε περίπτωση που προκύψει τέτοιο στοιχείο, θα υπάρξει κατηγορία για προσβολή νεκρού.

Ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι θα μπορέσει να βγάλει συμπεράσματα, όμως χθες κατά την αυτοψία ήταν αδύνατο στην κατάσταση που ήταν η σορός.

Ο γιος φαίνεται ότι παρότι είχε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα δεν είχε νοσηλευτεί ποτέ σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες οι αρχές ειδοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 31/5 καθώς αναδυόταν δυσοσμία από τη μονοκατοικία που βρίσκεται στην οδό Αγαμέμνονος.

Άνω Λιόσια

Η μαρτυρία του γείτονα

Γείτονας μιλώντας στο OPEN σημείωσε ότι ο 80χρονος ήταν ένας πολύ ήσυχος και καλός άνθρωπος, ενώ τόνισε ότι είχε άνοια. "Μία φορά προσπάθησα να τον βοηθήσω και ο γιος του μου έβαλε χέρι. Μου είπε "δεν σου έχω δώσει δικαίωμα”".

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων, ο 59χρονος δράστης έβαλε φωτιά στην αυλή την περασμένη Τρίτη. Από τότε άρχισε να αναδύεται μια δυσοσμία στη γειτονιά και άρχισαν να ψάχνουν αν πρόκειται για κάποιο νεκρό ζώο. Ένας από τους γείτονες είδε από την ταράτσα του σπιτιού του ένα καμένο στρώμα, καλυμμένο με μια κουβέρτα και ειδοποίησε την Αστυνομία.

thetoc

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news