facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Σύλληψη στο Καρλόβασι της Σάμου για παράνομη κατοχή όπλων - Samos24

Στο Καρλόβασι της Σάμου, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, συνέλαβαν χθες, 14 Μαΐου 2024, μία 53χρονη αλλοδαπή. Η συλληφθείσα κατηγορείται για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων, καθώς κατά τη διάρκεια έρευνας στην οικία της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πολλαπλά όπλα και φυσίγγια.

Η έρευνα, που διεξήχθη στην οικία της συλληφθείσας παρουσία δικαστικού λειτουργού, αποκάλυψε την κατοχή πληθώρας όπλων, περιλαμβανομένων 5 πιστολιών, 8 περιστρόφων, 4 πολεμικών τυφεκίων, ενός αεροβόλου πιστολιού, καθώς και μεγάλου αριθμού φυσιγγίων και άλλων αντικειμένων όπως ξιφολόγχες και ένα σπαθί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα όπλα αυτά αποτελούσαν μέρος της προσωπικής συλλογής του συζύγου της, η οποία δεν είχε ενημερωθεί με τις απαιτούμενες από το νόμο άδειες.

Η συλληφθείσα αντιμετωπίζει ποινική δικογραφία για παραβάσεις σχετικές με τη νομοθεσία για τα όπλα, ενώ κατά τη διάρκεια των ερευνών κατασχέθηκαν και νομίσματα διαφόρων τύπων και ονομαστικής αξίας για την εξέταση της νομιμότητας της κατοχής τους.

Το προανακριτικό έργο διεξάγεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου

samos24

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news