facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Χτύπησε αστυνομικούς, καταδικάστηκε σε 36 μήνες και αποφυλακίστηκε σε 3!

Συνελήφθη μετά από επίθεση σε βάρος αστυνομικών, κατείχε παράνομα όπλο, γεννήθηκε ή το 1993 ή το 1997 στο Αφγανιστάν και αντί να εκτίσει ποινή φυλάκισης 36 μηνών, αποφυλακίστηκε στους 3 μήνες.

Μοιάζει πλέον με κακόγουστο αστείο, το οποίο έχει αντίκτυπο στην κοινωνία, ο τρόπος με τον οποίο άτομα που έχουν καταδικαστεί για σοβαρά αδικήματα, αφήνονται ελεύθερα έχοντας εκτίσει ποινές λίγων μόνο ημερών. Όπως αποκαλύπτει σήμερα το DEBATER, ένας άνδρας Αφγανικής υπηκοότητας αφέθηκε ελεύθερος από τις φυλακές της Άμφισσας λόγω των «μεροκάματων» που έκανε εντός φυλακής.

Ο άνδρας που έχει δηλώσει ως τόπο διαμονής ένα διαμέρισμα στην οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια, φυλακίστηκε στις 9 Φεβρουαρίου. Είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου κατηγορούμενος για , βία κατά υπαλλήλων, απείθεια, επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος υπαλλήλων κατά συρροή, τελεσμένη και σε απόπειρα.

Παράλληλα του είχαν ασκηθεί διώξεις για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 32 μηνών. Ο άνδρας λοιπόν αυτό, με το συγκεκριμένο ποινικό μητρώο, αποφυλακίστηκε την 1η Απριλίου «κατόπιν ευεργετικού υπολογισμού (30) ημερομισθίων καθώς και 7 ημερών κατ΄ άρθρο 105Β παρ.4 εδ.ζ του Π.Κ».

Το πιο αστείο από, αν μπορεί να υπάρξει αστείο σε μια τέτοια περίπτωση, είναι πως τα δικαστικά έξοδα και η χρηματική ποινή που του είχε επιβληθεί θα σταλούν αρμοδίως για βεβαίωση, μόνο που ο άνδρας από το Αφγανιστάν, δεν έχει Α.Φ.Μ.

debater

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news