facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Σητεία: Προσποιήθηκαν ότι πουλούσαν προικιά, μπήκαν σε σπίτι και πήραν 1.000 ευρώ από ηλικιωμένη

Ένας 56χρονος και μία 52χρονη με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από μια 80χρονη 1.000 ευρώ

Ξεγέλασαν μια ηλικιωμένη, μπήκαν στο σπίτι της και την έκλεψαν. Ο λόγος για ένα ζευγάρι, έναν 56χρονο άνδρα και μία 52χρονη που συνελήφθησαν άμεσα χθες (11.03.2024) το απόγευμα στο Λασίθι από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μακρύ Γιαλού και του Κλιμακίου  Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι ο 56χρονος και η 52χρονη με το πρόσχημα της πώλησης ειδών προικός και ένδυσης εισήλθαν στην οικία 80χρονης ημεδαπής σε περιοχή του Δήμου Σητείας  και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από  έπιπλο της οικίας της το χρηματικό ποσό των 1000 ευρώ.

Οι δύο δράστες κινούμενοι με ΙΧΕ αυτοκίνητο αναζητήθηκαν, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας και στην κατοχή τους βρέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό το οποίο αποδόθηκε στην ηλικιωμένη γυναίκα.

Επίσης επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα άσκησης πλανοδίου εμπορίου και κατασχέθηκε το ΙΧΕ αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης εγκληματική δραστηριότητας.

Η προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.

neakriti

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news