facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Βίντεο ντοκουμέντο: Ανήλικοι Ρομά απείλησαν με πιστόλι υπαλλήλους βενζινάδικων και έκαναν «άνω κάτω» τη Θεσσαλονίκη

Χειροπέδες σε έναν 16χρονο Ρομά που, μαζί με δύο συνεργούς του (15 και 16 ετών) εμπλέκονται σε περιπτώσεις ληστειών και κλοπή οχήματος, πέρασαν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα τρία νεαρά άτομα με την απειλή πιστολιού κινήθηκαν το πρωί της Δευτέρας σε βάρος υπαλλήλου πρατήριου υγρών καυσίμων, όμως δεν κατάφεραν να αφαιρέσουν οτιδήποτε, λόγω της προσέλευσης πελατών και τράπηκαν σε φυγή.

Οι δράστες δε σταμάτησαν εκεί καθώς «επισκέφτηκαν» άλλο πρατήριο υγρών καυσίμων και κατάφεραν να αφαιρέσουν από τον λαιμό μίας γυναίκας χρυσή αλυσίδα με σταυρό.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο τα άτομα κατέβηκαν από το αυτοκίνητο έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, απείλησαν με όπλο την ιδιοκτήτρια του πρατηρίου και επειδή δεν είχε χρήματα της άρπαξαν την αλυσίδα από τον λαιμό. Οι δράστες στη συνέχεια μπήκαν στο αυτοκίνητο και στην προσπάθειά τους να διαφύγουν παραλίγο να πατήσουν τη γυναίκα με το όχημά.

Την ίδια ημέρα, οι τρεις ανήλικοι Ρομά αφαίρεσαν από έναν άνδρα, που βρισκόταν εντός του οχήματός του, κινητό τηλέφωνο, ενώ σε άλλη περίπτωση, κατά την αποβίβασή τους από ταξί, στο οποίο επιβιβάστηκαν δεν πλήρωσαν το αντίτιμο της διαδρομής που τους αντιστοιχούσε και διέφυγαν πεζή.

Για τις παραπάνω πράξεις οι νεαροί χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους ένα όχημα, το οποίο είχαν κλέψει στις 24-02-2024 από την περιοχή του Δενδροποτάμου και το οποίο εντοπίστηκε (26-02-2024) από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των νεαρών, παρουσία δικαστικού λειτουργού και με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είδη ρουχισμού που συνδέονται με τις υπό διερεύνηση ληστείες.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι αναζητήσεις για την σύλληψη των συνεργών του στο πλαίσιο του αυτοφώρου.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news