facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Συνελήφθη «σάτυρος» που αναστάτωσε γονείς και μαθητές στο Καματερό - Τα χυδαία μηνύματά του

Χειροπέδες σε έναν 46χρονο Έλληνα, ο οποίος αναστάτωσε για αρκετούς μήνες γονείς και μαθητές στο Καματερό, πέρασαν αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής.

Η σύλληψή του έγινε το απόγευμα όταν και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία. Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, φέρεται να πέταγε χαρτάκια με χυδαία σημειώματα έξω από σχολικό συγκρότημα που στεγάζει νηπιαγωγείο και δημοτικό στο Καματερό.

Στα χαρτάκια που πετούσε έξω από το σχολείο έγραφε: «Κώστας, 35 χρονών, πια θέλει να γευτεί …. (σ.σ. ακολουθεί χυδαίο περιεχόμενο), πια θέλει να…., τηλ. 69….». Γονείς που είχαν δει τα χαρτάκια έξω από την είσοδο του σχολείου είχαν ειδοποιήσει την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνα. Μάλιστα, είχε απευθυνθεί στις Αρχές τόσο ο διευθυντής του σχολείου, όσο και γονείς που έκαναν μήνυση.

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση της ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής ο 46χρονος τελικά συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Καματερού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ άλλων φέρεται να είχε αφήσει χαρτάκι με χυδαίο περιεχόμενο και έξω από σπίτι οικογένειας όπου ζει ένα 13χρονο κορίτσι. Φέρεται να άφησε το σημείωμα με το τηλέφωνό του στην εξώπορτα και να εξαφανίστηκε. 

ieidiseis

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news