facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Παραμένουν στα περισσότερα μπλόκα οι αγρότες – Έκλεισαν την ΕΟ Θεσσαλονίκης Μουδανιών

Σε διαφορετική γραμμή κινούνται οι συνελεύσεις των αγροτών για το μέλλον των κινητοποιήσεων. Οι Θεσσαλοί αγρότες, κι ενώ επίκειται η συνάντησή τους με τον πρωθυπουργό, αποφάσισαν τη συνέχιση του αγώνα, ενώ οι περισσότεροι αγρότες στη Βόρεια Ελλάδα ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις.

«Οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται γιατί δυστυχώς δεν πήραμε απαντήσεις στα αιτήματα και τα προβλήματα, που έχουμε», επισημαίνουν οι Θεσσαλοί αγρότες.

«Έχουμε αποδείξει ότι συζητάμε, ότι συνθέτουμε λύσεις και λύνουμε προβλήματα», τονίζει από την πλευρά του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης.

Έκλεισαν την ΕΟ Θεσσαλονίκης Μουδανιών

Στη Χαλκιδική οι αγρότες έκλεισαν γι’ άλλη μια φορά την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανίων από τις 18:30 έως και τις 20:30 στον κόμβο Πορταριάς στα Μουδανιά.

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, διεκδικώντας ενίσχυση για την ακαρπία της ελιάς και έχουν πλέον στραμμένο το βλέμμα τους στο συμβούλιο υπουργών γεωργίας και αλιείας και όπως λένε εάν δεν υπάρξει κάποιο θετικό αποτέλεσμα γι’ αυτούς, θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Από ‘κει και πέρα, οι αγρότες Παιονίας και Κιλκίς στο τελωνείο των Ευζώνων θα προχωρούν καθημερινά 19:00-22:00 σε αποκλεισμό του ρεύματος εισόδου για τα φορτηγά διεθνών μεταφορών ενώ προγραμματίζουν και παναγροτικό συλλαλητήριο τη Δευτέρα στις 12:00 με τη συμμετοχή αγροτών απ’ όλη την Κεντρική Μακεδονία.

ertnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news